Sambata, 2 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Chiar si o mica infectie poate duce la infertilitate!

Chiar si o mica infectie poate duce la infertilitate!

Email Imprimare

Femeile care sufera de infertilitate sunt din ce in ce mai multe. Cauzele sunt multiple, insa cele mai multe sunt legate de infectii vaginale netratate, de probleme ovariene sau uterine. O alta cauza, in crestere, este partenerul masculin, care nu furnizeaza spermatozoizii necesari pentru obtinerea unei sarcini. Ajungand la clinica, cuplurilor infertile li se recomanda in primul rand sa aiba rabdare, sa incerce obtinerea unei sarcini pe cale naturala.

Daca acest lucru nu se intampla, cei doi trebuie investigati cu atentie, pentru a se descoperi cauza. Abia apoi, cand este clar ca nu pot avea un copil pe cale naturala, li se recomanda o procedura de fertilizare artificiala.
Despre toate aceste lucruri, despre cauzele si tratarea infertilitatii si despre rezultatele obtinute in domeniul fertilizarii a vorbit si doamna doctor Ruxandra Dumitrescu de la Clinica de fertilizare in vitro Fertilia, invitata in emisiunea realizata de Redactia Minoritati a TVR 1. (Foto: freeimages.com)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.