Luni, 4 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Substante nutritive esentiale si naturale pentru un ficat sanatos

Substante nutritive esentiale si naturale pentru un ficat sanatos

Email Imprimare

Ficatul, principalul organ implicat in eliminarea toxinelor din organism, curata corpul prin filtrarea elementelor toxice din sange si, in plus, ajuta la digestia alimentelor.
Un ficat sanatos arde grasimile, preia nutrientii din hrana si ii transforma in componente esentiale ale sangelui, prin colectarea vitaminelor si a mineralelor si prin producerea enzimelor si proteinelor care contribuie la echilibrul hormonal.
Ficatul ne ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva infectiilor, sa elimine bacteriile din sange si produce bila, necesara pentru digestia alimentelor. Cand ficatul devine suprasolicitat, ca urmare a stresului sau a expunerii excesive la toxine, organismul este afectat si, astfel, pot aparea probleme grave de sanatate. De aceea, este esential ca ficatul sa fie intretinut in mod corespunzator.

Iata cateva substante nutritive esentiale pe care trebuie sa le integrezi in regimul tau alimentar pentru a-ti mentine un ficat sanatos:

Usturoiul
Contine numerosi computi organo-sulfurosi, printre care alicina si seleniu, doua ingrediente importante care protejeaza ficatul si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Puteti citi continuarea pe Antena Satelor. (Foto: www.sccollege.edu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.