Sambata, 2 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Infectarea unghiilor incarnate

Infectarea unghiilor incarnate

Email Imprimare

In cazul unei unghii incarnate, unghia taie in carne. Aceasta afectiune este de obicei foarte dureroasa si este asociata cu infectia degetului. O unghie este incarnata atunci cand ambele colturi sau parti laterale ale unghiei cresc sub pielea degetului. Iritatia, roseata, senzatia inconfortabila de caldura, precum si umflarea, durerea si infectarea sunt rezultate a unei unghii incarnate. Aceasta problema trebuie luata in serios.

Infectarea unei unghii incarnate la diabetici sau la cei cu probleme vasculare poate duce la pierderea unui picior. Daca suspectati ca aveti o problema sistemica (o afectiune care va poate pune in pericol viata), ar trebui sa mergeti la medic (podolog) imediat. Dar daca aveti o unghie putin incarnata si putin inflamata, puteti sa o tratati cu medicamente care se elibereaza fara reteta. Daca unghia nu mai este incolora si ingrosata, e posibil sa aveti o infectie micotica. O puteti trata cu medicamente recomandate de farmacist.

Sursa: Antena Satelor


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.