Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Rezolva problemele digestive cu argila!

Rezolva problemele digestive cu argila!

Email Imprimare

Ne bucuram cu totii ca perioada concediilor si a vacantelor este tot mai aproape! Lunile iulie si august sunt, practic, rezervate relaxarii intr-un colt linistit de natura sau aventurilor de tot felul, chiar si pe alte meleaguri. Uneori, insa, bucuria vacantei ne este stricata de unele mici incidente... iar de obicei acestea sunt de natura digestiva. Mai ales atunci cand avem copii mici, riscul unor deranjamente la nivel gastro-intestinal este destul de mare. Schimbam aerul, schimbam apa, schimbam alimentele, ne schimbam stilul de viata... toate aceste lucruri ne schimba ritmul metabolismului si ne pot crea neplaceri.
Unul din lucrurile pe care ar trebui sa le avem cu noi in concediu, pentru cazurile de urgenta, este o cutie cu argila. La indemana, usor de utilizat, argila comestibila este un remediu natural deosebit de eficient. Desigur, e important si ce tip de argila alegem, caci nu toate argilele au aceleasi efecte. Argila Algo, de pilda, este o argila roz adusa tocmai din indepartata Asie, de undeva de la marginea Mongoliei, de la granita cu China, de langa Podisul TIbetan. A fost testata si s-a demonstrat ca din compozitia sa chimica fac parte foarte multe minerale naturale esentiale pentru organismul nostru, care se absorb foarte usor. Astfel, ea este un supliment de minerale foarte valoros. Mai mult, ea contine anumite microelemente regasite numai in algele marine, iar aceste microelemente ii intensifica efectul terapeutic. In plus, ea se digera foarte usor, fie direct, fie dizolvata in apa de izvor, si nu are un gust neplacut. Iar, pentru ca lucrurile sa fie foarte clare, argila poate fi consumata fara griji si de catre copiii mici!

Domnul Mircea Bocan, de profesie inginer chimist, este cel care a gasit aceasta argila exceptionala, i-a studiat proprietatile, a testat-o si s-a convins de efectele ei benefice, iar acum o distribuie tuturor celor care au nevoie de ea. Domnia sa ne-a spus ca, avand importante efecte remineralizante, revitalizante, reechilibrante si detoxifiante, argila Algo este recomandata in numeroase afectiuni, dar mai ales in cele din segmentul gastro-intestinal. Ea regleaza, practic, metabolismul si imbunatateste procesele vitale ale corpului, regleaza tranzitul intestinal si ajuta la refacerea florei intestinale, atat de importante pentru buna functionare a organismului. Spre diferenta de medicamentele de sinteza (mai ales antibioticele), care ataca aceasta flora si care au si alte efecte secundare, argila comestibila nu are efecte secundare cunoscute pana la aceasta ora, desi e utilizata ca terapie alternativa de mii de ani.
Argila Algo, numita si argila de Alba-Iulia si deja foarte cunoscuta la noi in tara, dar si peste hotare, este o argila pura, 100% naturala, care si-a dovedit eficienta in tulburari gastrice si intestinale precum constipatia, diaree, colite de orice natura si enterocolite, colecistite, gastrite cronice si multe altele, unele chiar foarte grave.
De asemenea, este foarte utila chiar si in cazuri de toxiinfectie alimentara. Aceasta apare din cauza infestarii alimentelor cu anumiti agenti patogeni (salmonella, stafilococ etc.) si se manifesta prin varsaturi, dureri de stomac si diaree, simptome care apar brusc si violent. Desigur, in cazuri mai grave pot fi administrate medicamente, inclusiv antibiotice, insa unul din remediile naturale cu totul speciale in aceste afectiuni este argila. Aceasta absoarbe imediat toxinele, pe care apoi le elimina din corp. Practic, o doza mare de argila consumata imediat dupa aparitia toxiinfectiei alimentare (mestecata sau dizolvata in apa) te pune pe picioare in doar cateva ore. Argila distruge microbii responsabili de infectie si panseaza, practic, intregul tub digestiv. Luand argila, bolnavul nu va mai ramane cu sensibilitate la anumite alimente, nu va mai suferi ulterior de colite sau alte probleme digestive, asa cum se intampla de obicei dupa o toxiinfectie alimentara.
Prin urmare, recomandarea este ca, vara, atunci cand plecati in vacanta, sa luati cu dumneavoastra si o cutie cu bulgarasi de argila Algo, pentru a scapa rapid de eventualele probleme digestive care pot aparea din senin. Modurile de utilizare ale acestei argile pentru diferite afectiuni sunt disponibile pe www.argila-algo.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.