Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Ce este biorezonanta

Ce este biorezonanta

Email Imprimare

Terapia prin biorezonanta este o metoda nedureroasa si rapida de diagnosticare si de tratament care permite ameliorarea si vindecarea multor boli si afectiuni. Este o abordare medicala noua, moderna, revolutionara, iar numele sau oficial este medicina energo-informationala. Aceasta medicina complementara se bazeaza pe informatia obtinuta din celulele organismului si reuseste acolo unde metodele medicale conventionale nu reusesc sau reusesc foarte rar, asa cum se intampla mai ales in cazul bolilor alergice si cronice.
Energia este elementul de baza, fundamental al vietii. Prin urmare, a avea o energie buna inseamna a avea o sanatate buna, iar o energie slaba inseamna o sanatate precara. De aceea, putem spune ca, atunci cand sanatatea noastra este deficitara, trebuie sa acordam atentie energiei noastre.
Dupa cum ne-a explicat doamna Florica Munteanu, specialist in biorezonanta si fondatoare a Centrului German de Biorezonanta si Dermato-cosmetica DermaVital din Bucuresti, biorezonanta readuce organismul in bioritmul din care a fost scos, fara chimie si fara medicamente. Astazi, aceasta disciplina a medicinei complementare, numita si medicina energo-informationala, ne da posibilitatea sa cunoastem sau sa vedem blocajele sau dereglarile energetice in organismul pacientului fara sa radiem, fara sa curentam... In mai putin de o ora, avem o investigatie energetica pana la nivel de celula. Aceasta este biorezonanta!
Biorezonanta este o metoda non-invaziva, nu face apel la radiatii sau la curent electric. Obtine rezultate extrem de bune in afectiuni precum dependenta de alcool, nicotina, anumite alimente sau substante chimice, alergii si sensibilitati la anumite alimente, grasimi, zaharuri, alcool, chimicale, metale grele, substante inhalate din mediul inconjurator, astm, febra fanului, afectiuni ale pielii, stari de stres si boala cauzate de traume emotionale, mentale sau fizice intamplate in trecut, dezechilibre hormonale care duc la dereglarea greutatii, a ciclului menstrual etc.

Cum s-a ajuns la terapia cu biorezonanta
Medicina chineza stie deja de trei milenii ca energia dirijeaza in mod direct activitatea organelor noastre interne si ca aceasta activitate se bazeaza pe vibratii ritmice. De asemenea, existenta meridianelor si a blocajelor pe meridiane a fost dovedita prin intermediul medicinei nucleare si al altor metode. Au fost studiate, de asemenea, bioritmurile.
Studiul biorezonantei a inceput in anul 1923, prin cercetarile savantului rus Alexander Gurwich. In timp ce studia cresterea si dezvoltarea cepei, el a descoperit ca ceea ce regla cresterea plantei putea trece prin sticla de cuart, dar nu si prin sticla de siliciu. Abia 50 de ani mai tarziu a fost dezvoltata tehnologia necesara care a putut dovedi ca radiatia lui Gurwich era, de fapt, lumina ultravioleta emisa de ADN-ul plantei. S-a aflat, astfel, ca lujerii de ceapa se influenteaza unul pe altul trimitandu-si unde luminoase. Confirmandu-l pe Gurwich, Gustav Stromberg, un astronom si biolog american, a sustinut, in anul 1936, ca structura si dezvoltarea fiintelor vii sunt legate de sisteme de unde non-materiale.
Folosind un amplificator foto, dr. Beetz de la Institutul Max Planck a reusit sa proiecteze procesul pe un ecran TV. In anul 1975, fizicianul german dr. F.A. Popp a demonstrat ca celulele vii emit lumina (biofotoni). Existenta biofotonilor este, de asemenea, un rezultat teoretic al teoriei generale a campurilor cuantice a fizicianului Burkhard Heim.
Inainte ca vreo reactie chimica sa aiba loc in celula vie, cel putin un electron trebuie activat de catre un foton cu o anumita lungime de unda si cu suficienta energie. Lehninger, biochimist laureat cu Premiul Nobel, mentioneaza ca unele reactii din interiorul celulei au loc mai rapid decat ar trebui la temperatura de 37 de grade. Explicatia se pare ca este aceea ca organismul directioneaza anumite reactii chimice cu ajutorul vibratiilor electromagnetice (biofotoni).

Cercetari recente arata ca efectul substantelor homeopatice se datoreaza tiparelor lor de vibratie. S-a dovedit prin teste ca reactiile alergice pot fi neutralizate prin vibratii electromagnetice de o anumita frecventa. In diagnosticarea prin electro-acupunctura, vibratiile substantelor sunt transmise pacientului prin cablu, iar efectul lor poate fi masurat. Cu ajutorul biorezonantei, vibratiile proprii ale unui alergen pot fi absorbite, inversate electronic si redate corpului, intarite. Simptomele alergiei pot disparea in cateva minute, in timpul tratamentului. S-a aratat, de asemenea, ca deseurile depozitate si deseurile metabolice sunt mobilizate si eliberate mai usor atunci cand vibratiile inversate ale acestor substante sunt transmise corpului.

Dr. Franz Morell si Erich Rasche au dezvoltat prima masina care folosea aceste descoperiri. Aparatul lor putea citi sistemul luminii biologice si chiar amplifica sau sterge anumite frecvente ale acestuia. Prin manipularea acestor frecvente se obtinea un echilibru sanatos. Terapia prin biorezonanta a pornit de la aceasta tehnologie, iar cercetarile care se fac astazi in SUA si in Europa exploreaza noi si noi aplicatii ale acestei uimitoare tehnologii.
Daca masuram o unda sonora, apoi o derulam in mod invers, cele doua unde se vor anula reciproc, iar rezultatul va fi linistea. Acelasi principiu se aplica si in terapia cu biorezonanta. Aceasta terapie implica detoxificarea organismului, astfel ca efecte secundare de tipul durerilor de cap, gretii sau simptomelor specifice racelii pot aparea dupa tratament. Cheia evitarii acestor reactii adverse este urmarea stricta a instructiunilor si consumul unor mari cantitati de apa pe durata tratamentului.

Cum sunt localizate dezechilibrele si cum sunt ele tratate
Biofizica moderna a aratat ca celulele rezoneaza la anumite frecvente si ca transmit si receptioneaza unde. Ele comunica intre ele si controleaza sistemele biologice si chimice din organism. Celulele sanatoase rezoneaza la o frecventa total diferita de celulele bolnave. Fizicienii au mai descoperit ca, inversand frecventa dizarmonica, are lor un efect de neutralizare, care elibereaza celulele si organele de deseurile metabolice si de toxine. Lungimile de unda armonice rezoneaza la frecvente de 10 Herzi pana la 150 de kiloHerzi. Aceasta zona este numita homeostazie sau, cu alte cuvinte, functionare sanatoasa.

Bacteriile, virusurile, fungii, toxinele si deseurile metabolice, alergiile, dezechilibrele hormonale, raspunsul impropriu la stres si poluarea electromagnetica, toate acestea pot obstructiona si interfera cu rezonanta celulelor si cu functii care au lungimi de unda similare. Iar acest lucru poate afecta serios absorbtia si metabolizarea nutrientilor la nivel celular, ceea ce va duce la alergii, afectiuni si boli.

Cum functioneaza terapia prin biorezonanta
Organismul nostru (celulele, tesuturile etc.) emite semnale electromagnetice sub forma oscilatiilor. Exista 40 de puncte de testare plasate pe maini si pe picioare, care sunt in legatura cu anumite organe si sisteme ale corpului. Valorile acestor puncte se masoara, iar punctele cu cei mai inalti markeri de stres sunt alese pentru tratament.
Apoi se testeaza o serie de substante (alimente, hormoni, substante chimice, metale grele, paraziti, virusuri, substante poluante) pentru a se vedea cauza stresului. Daca organismul este tensionat de catre aceste substante, tensiunea poate fi redusa sau complet eliminata prin furnizarea unor oscilatii inversate organismului (in oglinda). Pacientul primeste un tratament initial la aparat, precum si un supliment alimentar pe care il va lua acasa zilnic. Prin inversarea acestor semnale patologice, puterea de autovindecare a organismului este activata si intarita. Corpul isi reia controlul asupra mecanismelor sale de reglare si de detoxificare, care sunt vitale pentru functionarea la capacitate maxima a tuturor sistemelor din organism.

Unul din aparatele de baza utilizate in terapia prin biorezonanta este Bicom, creat de catre Institutul Regumed din Germania. Terapia cu Bicom ajuta sistemul electromagnetic al corpului sa revina la starea sa naturala. Aceasta terapie este blanda si se face printr-o oscilatie controlata prin computer. Ea stimuleaza capacitatea autovindecatoare a organismului uman si il ajuta sa se apere singur, fara a avea vreun efect secundar. Corpul nostru emite oscilatii electromagnetice – celulele, tesuturile si organele au, fiecare, oscilatiile lor specifice, care se coreleaza si se influenteaza reciproc. Impreuna, ele formeaza spectrul de oscilatie al unei persoane, un tipar oscilatoriu individual, unic.

E simplu sa intelegem ca oscilatiile unui corp sanatos au o structura diferita de cele ale unui corp bolnav. In tiparul oscilatoriu al unui corp bolnav, oscilatiile substantelor straine depozitate in organism (bacterii, virusuri, reziduuri, alergeni, paraziti) strica tiparul oscilatoriu normal. Aceste oscilatii electromagnetice disturbatoare sunt transferate in aparatul Bicom prin intermediul unor electrozi plasati pe anumite parti ale corpului pacientului.
Bicom identifica oscilatiile nesanatoase, computerul le inverseaza si le retransmite pacientului ca forma de energie vindecatoare. De asemenea, Bicom trimite spre corp anumite frecvente electromagnetice si bioinformatii care sunt naturale pentru functionarea sanatoasa a fiecarui organ si tesut, intarind astfel sistemele organismului.
Terapia cu Bicom a fost testata in Germania timp de peste 28 de ani. Astazi, este folosita in 65 de tari de pe glob, in terapie umana si animala, iar studiile stiintifice i-au dovedit eficienta – sute de mii de pacienti au fost ajutati si vindecati in aceste trei decenii.

La noi in tara functioneaza Centrul German de Biorezonanta si Dermato-cosmetica DermaVital din Bucuresti. Initiat si condus de doamna Florica Munteanu, specialist in biorezonanta cu o vasta experienta in domeniu, dobandita si exercitata in Germania, acest Centru efectueaza terapie prin biorezonanta cu aparatele Bicom Optima 2000 si Oberon Introspect, dar si o serie de alte terapii alternative: Terapia Florilor a doctorului Bach, Terapia sarurilor minerale a doctorului Schussler, Terapia Bowen etc.
Dupa ce avem diagnosticarea energetica, care dureaza aproximativ o ora, si cunoastem problemele (de fapt, noi vedem dereglarile energetice din organism, haosul energetic), pacientului i se propune, de catre medicul care a realizat diagnosticarea energetica, un set de sedinte de terapie... Tratamentul aplicat este individualizat, specific fiecarui pacient si fiecarui diagnostic. Pacientul e conectat la un aparat si se creeaza un schimb de informatii de la pacient la aparat si invers. Adica asupra organismului pacientului se aplica o combinatie de oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa, prin care se regleaza echilibrul acestuia. Scopul terapiei este de a readuce energia celulara la stadiul optim de functionare, corpul recapatandu-si functia de autoreglare. – ne-a explicat doamna Florica Munteanu.

Printre afectiunile tratate cu succes prin biorezonanta la Centrul Centrul German de Biorezonanta si Dermato-cosmetica DermaVital din Bucuresti putem enumera alergiile (inclusiv la copii), afectiunile digestive, durerile cronice (dureri de oase, dureri de stomac, dureri de cap etc.), migrenele, bolile reumatismale, parazitozele si imunitatea scazuta a copiilor, bronsitele, sinuzitele si alte afectiuni ale cailor respiratorii superioare, afectiuni ale tiroidei, infectiile urinare, acneea etc. Pacientii apeleaza, de asemenea, la reglarea sistemului limfatic, refacerea energetica a organelor, refacerea sanatatii ficatului, la reglarea organismului in perioada menopauzei sau la terapii pentru eliminarea metalelor grele din organism.

Pentru detalii si programari, puteti intra pe website-ul oficial al Centrului de Biorezonanta DermaVital, www.dermavital-med.ro, sau puteti suna la unul din urmatoarele numere de telefon: 021.322.40.04, 0371.147.702, 0731.871.968, 0731.277.833, 0731.739.933.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.