Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Argintul si efectele terapeutice asupra organismului

Argintul si efectele terapeutice asupra organismului

Email Imprimare

Argintul este unul dintre cele mai vechi metale pretioase, fiind un simbol al puritatii si al intelepciunii. Frumusetea acestui metal este pusa in valoare de bijuterii si obiecte de arta, insa, datorita proprietatilor sale, utilitatea argintului se intinde pe mai multe domenii, cum ar fi: tehnica fotografica, electronica sau medicina.

Proprietatile vindecatoare ale argintului erau cunoscute si apreciate inca din Antichitate, cand chinezii il foloseau ca tratament pentru diferite boli sau in acupunctura, iar fenicienii se bucurau de proprietatea dezinfectanta a acestuia, folosindu-l atunci cand transportau apa si laptele in vase de argint, pentru a le pastra nealterate mabi mult timp. Argintul este un dezinfectant universal, folosit si in zilele noastre pe statiile spatiale internationale pentru transformarea apei reziduale in apa potabila.

Argintul - antibiotic si antioxidant
In medicina, terapiile care au la baza argintul sunt din ce in ce mai utilizate, efectele acestui metal asupra organismului fiind uimitoare. Datorita proprietatilor antioxidante, antifungice si antibiotice ale argintului, acestuia ii este atribuit rolul de sistem imunitar secundar.
Actiunea terapeutica a argintului in forma coloidala a adus renume medicinal acestui metal, care reuseste sa ucida 650 de tulpini microbiene, fiind non-toxic, spre deosebire de un antibiotic sintetic, a carui putere se limiteaza la a ucide doar 10 tulpini. Astfel, o lingurita de argint coloidal in fiecare zi, dar nu mai mult de 0,050 mg, este suficient pentru a va purifica organismul de bacterii, intarind sistemul imunitar.
Apa de argint coloidal poate distruge o serie de ciuperci de piele care pot patrunde in organism si pot dezvolta infectii. In plus, aceasta elimina virusii cauzatori de raceli si gripe, care nu se trateaza cu antibiotice si sunt rezistenti la medicamente simple. Tratamentul cu apa de argint coloidal este recomandat si pentru tratarea acneei, a alergiilor, a infecțiilor urinare si a prostatei.

Sursa : Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.