Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Excelenta in stomatologie: Clinica Dental Excellence

Excelenta in stomatologie: Clinica Dental Excellence

Email Imprimare

Poate ca nu ne dam seama intotdeauna cat de importanta este o dantura sanatoasa si frumoasa! Si asta la orice varsta, incepand cu varsta dintilor de lapte. O dantura sanatoasa e importanta nu doar pentru o digestie fara probleme, ci si din punct de vedere estetic – in ziua de astazi, imaginea e deosebit de importanta, indiferent de domeniul in care activam.

Prin urmare, e foarte important sa mergem la dentist pentru control, pentru a preveni orice inceput de problema dentara. Iar atunci cand cautam o clinica dentara avem in vedere mai multe aspecte. In primul rand, recomandari din partea unor rude, prieteni sau cunoscuti, daca medicii sunt recunoscuti ca specialisti de valoare si grijulii fata de pacienti. In al doilea rand, servicii de calitate, care inseamna medici dentisti foarte buni, de diferite specializari, care lucreaza cu dotari tehnice de ultima generatie. Nu in ultimul rand, ne intereseaza si cat de accesibila este clinica din punctul de vedere al distantei fata de casa sau de birou.
Clinica Dental Excellence e una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Bucuresti. Aici, fiecare pacient are parte de servicii stomatologice personalizate, de inalta calitate, precum si de un sprijin pe termen lung pentru pastrarea sanatatii dentare si mentinerea unui zambet de invidiat.
Medicii acestei clinici isi trateaza pacientii cu grija, onestitate si transparenta, oferindu-le toate informatiile de care au nevoie pentru a lua o decizie in privinta tratamentului de urmat, atunci cand este cazul de interventii mai complexe. Iar dotarile tehnice moderne si materialele de ultima ora de care dispune clinica fac ca rezultatele sa fie ireprosabile.
Datorita serviciilor de inalta calitate, de cele mai multe ori pacientii clinicii recomanda acest loc si altora, caci sunt satisfacuti pe deplin de rezultate. Printre serviciile oferite se numara endodontie, pedodontie, implanturi dentare, protetica dentara, aparate dentare, ortodontie, parodontologie, chirurgie orala, detartraj, albire, fatete dentare etc.
In plus, Clinica Dental Excellence este situata intr-o zona usor accesibila, in apropierea unor statii de metrou, tramvai si autobuz, in zona Crangasi. Mai mult, ea ofera avantajul unor solutii financiare potrivite pentru fiecare, in functie de planul sau de tratament.

Pe scurt, Dental Excellence inseamna tratamente fara durere, dotari de ultima generatie, garantia lucrarilor dentare, program de fidelitate, posibilitatea platii in rate a tratamentelor si o relatie pe termen lung. Astfel, aceasta clinica devine o optiune demna de luat in seama de catre pacientii de toate varstele! (Foto: Sebastian Purice)
Contact: Clinica Dental Excellence - Calea Crangasi Nr. 36, Sector 6, Bucuresti, Tel. 0727.77.35.50, Website: www.dentalexcellence.ro, E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.