Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Totul despre implanturile dentare cu care ai dinti ficsi in doar 24 de ore

Totul despre implanturile dentare cu care ai dinti ficsi in doar 24 de ore

Email Imprimare

Implanturile dentare sunt cele mai noi si mai durabile interventii cand vine vorba despre inlocuirea dintilor. Totusi, este important de stiut faptul ca, pentru ca implanturile sa reziste o perioada cat mai indelungata de timp, trebuie sa fie de calitate. Unele dintre cele mai performante implanturi dentare de pe piata sunt marca Bredent si provin din Germania. De exemplu, Sky fast&fixed de la Bredent se adreseaza pacientilor care nu mai au nici macar un dinte in gura. Sistemul performant este recomandat atat pacientilor care au nevoie de o reconstructie la nivelul maxilarului (arcada superioara), cat si la nivelul mandibulei (arcada inferioara). 


Toti dintii, in timp record
Sky fast&fixed ofera persoanelor tratate posibilitatea de a avea o dantura complet noua (4 implanturi pe mandibula, 6 pe maxilar) in doar 24 de ore. Pretul unui pachet Sky fast&fixed difera in functie de complexitatea cazului, mai exact, de gradul de resorbtie osoasa. Astfel, cei care vor beneficia de acest tratament vor plati o suma care porneste de la 4.500 de euro.
Implantul dentar trebuie inserat in os printr-o manopera chirurgicala de mare finete si de aceea este important ca implanturile sa fie facute intr-o clinica cu medici buni, care au un istoric in implantologie. Priceperea si experienta medicului chirurg este un factor extrem de important in reusita unui implant dentar.

Cat costa un implant dentar de calitate?
Dr. Ionut Leahu, specialist in implantologie, atrage atentia asupra faptului ca o economie facuta astazi poate sa il coste mult mai mult pe pacient in viitor.
Surubul din titan este facut sa intre in osul maxilar pentru a sustine un dinte. (...) A devenit extrem de dificil pentru un pacient sa discearna intre ce este calitate si bariera in care isi pune sanatatea in pericol. In general, pretul mediu porneste de la 400 de euro. Daca implantul este mai ieftin, ar trebui ca pacientul sa-si puna problema de calitate si, evident, de garantie, afirma dr. Ionut Leahu.
Acesta adauga: Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare Sky fast&fixed de la Bredent este ca acum avem posibilitatea de a oferi pacientilor, intr-o singura zi, dinti ficsi cu care pot manca imediat dupa operatie, reluandu-si viata sociala intr-un timp record.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.