Miercuri, 29 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Clinicile Dr. Leahu se extind si in Turda

Clinicile Dr. Leahu se extind si in Turda

Email Imprimare

Reteaua Clinicile Dentare Dr. Leahu se extinde in judetul Cluj si inaugureaza astazi, in Turda, cel de-al optulea centru stomatologic. Investitia de 350.000 de euro este prima din planul strategic care include aceasta regiune in 2019, urmand deschiderea centrului de excelenta regional din Cluj. Decizia investitiei in regiune vine pe fondul cresterii pietei locale cu aproximativ 60% si a nivelului ridicat de constientizare a sanatatii dentare din partea populatiei de aici. Potrivit cifrelor Coface, judetul Cluj este, dupa Capitala, cea mai importanta regiune la nivel national, luand in considerare cifra de afaceri totala de 83,5 milioane de lei a celor peste 300 de cabinete active.

Nivelul de educatie al pacientilor este superior si se reflecta in criteriile alegerii medicilor - 86% pe criteriul increderii, urmat de cel al recomandarii – 65%, potrivit studiului Millward Brown din ianuarie 2019.  “Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda si a spitalului din Cluj, cea mai importanta prezenta a noastra la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacientii care vin din toate zonele tarii in Bucuresti pentru serviciile noastre, sunt numeroase persoane din aceasta regiune. Ne dorim sa aducem aproape de pacientii de aici tehnologia de ultima generatie si o echipa multidisciplinara pentru a le oferi tratamente personalizate, rapide si eficiente, dar si solutii la probleme complexe”, declara Ionut Leahu, CEO si fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.
Clinicile Dentare Dr. Leahu au 8 centre - 5 in Bucuresti, 1 in Timisoara, 1 in Pitesti, 1 in Turda. Cu o echipa de 200 de angajati si un plan de recrutare de inca 100 de persoane, reteaua are un portofoliu complex de solutii si cazuistica, construit in cei 8 ani de existenta, pentru cateva zeci de mii de pacienti. Serviciile stomatologice oferite acum şi in Turda vor respecta standardele retelei.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa www.cliniciledrleahu.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.