Duminica, 22 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Exercitiile fizice facute inainte de micul dejun topesc mai multe kilograme

Exercitiile fizice facute inainte de micul dejun topesc mai multe kilograme

Email Imprimare

Exercitiile fizice executate inainte de micul dejun, pe stomacul gol, topesc mai multe kilograme, indica rezultatele unui studiu desfasurat in Marea Britanie. Echipa de cercetatori condusi de dr. Javier Gonzalez de la Universitatea din orasul britanic Bath a monitorizat 30 de persoane supraponderale. Atunci cand faceau exercitii fizice inainte de micul dejun, acestea ardeau de doua ori mai mult grasime decat cei care faceau sport dupa micul dejun.
Expertii gasesc o explicatie simpla pentru acest proces. Atunci cand se face sport fara "rezerve de combustibil" in corp, organismul apeleaza la carbohidratii disponibili depozitati in corpul nostru. Atunci cand acestia sunt epuizati, incepe topirea grasimii. In plus, exercitiile "pe nemancate" au facut ca muschii participantilor sa fie mai receptivi la insulina, care controleaza nivelul ridicat de zahar din sange. Acest lucru limiteaza riscul de diabet si boli de inima. Echipa dr. Javier Gonzalez ne recomanda sa facem sport pe stomacul gol, insa dupa aceea, sa avem un mic dejun echilibrat, care sa ne hraneasca muschii cu carbohidrati si proteine.
Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.