Duminica, 27 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : SanoVita Batoane Musli Batoane Musli cu alune de padure

Batoane Musli cu alune de padure

Batoanele Musli sunt un supliment alimentar perfect pentru persoanele care iau micul dejun sau gustarea de dimineata pe fuga. Avand in compozitie o cantitate ridicata de fibre, ajuta digestia si dau senzatia de satietate. In plus, in compozitia lor se regasesc minerale, cum ar fi: magneziul (cu rol in formarea oaselor si in contractia musculara) si zincul (important pentru buna functionare a sistemului imunitar si pentru crestere).
Batoanele Musli sunt recomandate in special sportivilor, copiilor, dar si persoanelor care depun efort fizic si intelectual. In functie de cantitatea consumata, batoanele pot suplini cu succes micul dejun sau o gustare, inaintea unui efort ce urmeaza a fi depus, sau chiar o masa principala. Ele pot fi consumate cu mare usurinta, oriunde si oricand!
Continut: fulgi de ovaz integral, cereale expandate (faina de porumb, faina de grau, faina de orez, sare), alune de padure (12%), fulgi de porumb, sare, miere, lecitina de soia, miere.
Valoare nutritiva medie (pentru 100 g de produs): 1705 kj (406 kcal); proteine - 9,2 g, lipide - 15,2 g, glucide - 58 g.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.