Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : SanoVita Bere de ghimbir Bere de ghimbir

Bere de ghimbir

Cumpara acest produs
Berea de ghimbir, cunoscuta in lumea intreaga drept Ginger Beer sau, pur si simplu, ginger, reprezinta o excelenta bautura tonica, nonalcoolica, indragita de toti copiii, dar nu numai...
Proprietatile terapeutice ale berii de ghimbir sunt astazi recunoscute in intreaga lume. Ea prezinta o puternica actiune antioxidanta, similara vitaminei E, scade riscul bolilor cardiovasculare, reduce riscul formarii cheagurilor de sange, are proprietati antitumorale, ajuta digestia si combate durerile de stomac, greata si raul de miscare.
Tonica si revigoranta, berea de ghimbir reprezinta o adevarata bucurie pentru orice copil sau adult.
Marca Bundaberg, comercializata in Romania de catre SanoVita, cunoscutul importator si producator valcean de produse naturiste, se bucura, datorita calitatilor sale, de aprecieri unanime in intreaga lume, aceasta marca fiind numarul 1 in Australia.

Pret: 6,43 lei (0,375 l). Se gaseste in supermarketuri si magazine cu produse naturiste.

Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.