Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sonimpex Topoloveni Conserve din legume Zacusca de fasole Topoloveana

Zacusca de fasole Topoloveana

Este un aliment care poate fi servit ca aperitiv sau ca garnitura pentru friptura.
Descriere: Produsul este obtinut din fasole alba romaneasca, amestecata cu gogosari, ceapa si morcovi in cazane cu pereti dubli. Dupa ce legumele au fost omogenizate, se adauga sucul de rosii si condimentele naturale. La sfarsitul procesului de preparare, produsul este sterilizat. Gustul legumelor este conservat prin metoda speciala de prelucrare, care ofera acestui produs o savoare deosebita, completata de continutul bogat in fibre alimentare si minerale.
Compozitie: fasole alba, gogosar, ceapa, rosii proaspete prelucrate sub forma de suc de rosii, morcovi, ulei vegetal, sare.

Produs disponibil in magazinele proprii Topoloveni si Topoloveana din Bucuresti (din Bd. Carol I, nr. 57 si Str. C. A. Rosetti, nr. 26), la comanda telefonica, apeland numarul de telefon 0731.144.109, dar si la comanda online la http://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-online/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.