Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sonimpex Topoloveni Magiunuri si dulceturi Dulceata de cirese negre Topoloveana

Dulceata de cirese negre Topoloveana

Este detinatoarea distinctiei ITQI Superior Taste Award 2011 1 Star, a certificatului Atestarea Calitatii (C.N.T.C.), a atestatului de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. A fost lansata pe piata in anul 2010.
Descriere: Este o dulceata care pastreaza integrala pulpa cireselor
Continut: cirese negre, suc concentrat de mere.
Calitati nutritive: Produsul este un dulce natural foarte sanatos, cu o valoare energetica medie. Ciresele au o actiune antiinfectioasa (maresc reactia naturala de aparare a organismului), antireumatismala si antirahitica. Ele sunt un reglator hepatic si gastric, un sedativ al sistemului nervos, contribuie la regenerarea tesuturilor si au efect laxativ.

Produs disponibil in magazinele proprii Topoloveni si Topoloveana din Bucuresti (din Bd. Carol I, nr. 57 si Str. C. A. Rosetti, nr. 26), la comanda telefonica, apeland numarul de telefon 0731.144.109, dar si la comanda online la http://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-online/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.