Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sonimpex Topoloveni Magiunuri si dulceturi Dulceata de visine Topoloveana

Dulceata de visine Topoloveana

Descriere: Este o dulceata care pastreaza integrala pulpa visinelor.
Continut: visine, suc concentrat de mere.
Calitati nutritive: Produsul este un dulce natural foarte sanatos, cu o valoare energetica medie. Visinele reduc riscul de diabet de tip 2, ajuta la slabit, la detoxifierea organismului (in special a rinichilor), reduc stratul de grasime, scad colesterolul total si trigliceridele, refac fibrele musculare, ajuta organismul sa se relaxeze si au efect antiinflamator si analgezic. Ofera protectie antioxidanta comparabila cu suplimentele alimentare, prin continutul bogat in vitaminele E si C. Previn efectele stresului la nivel celular, contin o cantitate mare de potasiu, care contribuie la stabilizarea ritmului cardiac si la sanatatea pielii.

Produs disponibil in magazinele proprii Topoloveni si Topoloveana din Bucuresti (din Bd. Carol I, nr. 57 si Str. C. A. Rosetti, nr. 26), la comanda telefonica, apeland numarul de telefon 0731.144.109, dar si la comanda online la http://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-online/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.