Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sonimpex Topoloveni Magiunuri si dulceturi Magiun Topoloveni din dovleac

Magiun Topoloveni din dovleac

Descriere: Este un produs in care dovleacul se gaseste sub forma de pasta.
Continut: dovleac
Calitati nutritive: Dovleacul are beneficii multiple asupra sanatatii: este eficient in cazul insomniilor, grabeste arderea grasimilor si elimina pietrele de la vezica biliara. Magiunul de dovleac este permis si celor care doresc sa-si tina sub control glicemia si sa evite aparitia diabetului.
Magiunul din dovleac poate fi consumat incepand de la varsta de 6 luni, din momentul diversificatii alimentatiei. Poate fi consumat ca gustare, fie la preparare unor deserturi sau ca garnitura la fripturi sau salate.

Produs disponibil in magazinele proprii Topoloveni si Topoloveana din Bucuresti (din Bd. Carol I, nr. 57 si Str. C. A. Rosetti, nr. 26), la comanda telefonica, apeland numarul de telefon 0731.144.109, dar si la comanda online la http://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-online/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.