Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sonimpex Topoloveni Magiunuri si dulceturi Magiun Topoloveni din mar

Magiun Topoloveni din mar

Descriere: Este un produs in care marul se gaseste sub forma de pasta.
Continut: mar
Calitati nutritive: Merele au beneficii multiple pentru sanatate - nu contin grasimi si nici colesterol. Marul reduce riscul aparitiei cariilor prin diminuarea nivelului bacteriilor, ofera protectie sistemului osos si reduce nivelul colesterolului din sange. Merele au multe fibre solubile, utile pentru mentinerea echilibrului zaharului din sange, scazand astfel riscul aparitiei diabetului. Cu un aport important de vitamina A, marul contribuie la intarirea sistemului imunitar, la sanatatea inimii si stimuleaza digestia.

Produs disponibil in magazinele proprii Topoloveni si Topoloveana din Bucuresti (din Bd. Carol I, nr. 57 si Str. C. A. Rosetti, nr. 26), la comanda telefonica, apeland numarul de telefon 0731.144.109, dar si la comanda online la http://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-online/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.