Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Steaua Divina Tincturi pe meridiane Tinctura pentru Meridianul Intestin Subtire

Tinctura pentru Meridianul Intestin Subtire

Conform medicinei traditionale chineze, energia vitala fundamentala (numita energie Qi) se gaseste intr-o continua curgere numita circulatie energetica, ce se desfasoara de-a lungul meridianelor energetice. Spre deosebire insa de sange sau de semnalele nervoase, energia Qi nu are nevoie de canale substantiale de tipul vaselor de sange sau al nervilor prin care sa curga, dar, la fel ca si in cazul acestora, urmeaza anumite trasee precise numite meridiane energetice. Acestea conduc energia vitala Qi catre fiecare organ. Exista 12 meridiane principale.
Tinctura pentru echilibrarea meridianului energetic Intestin Subtire contine carmaz, gura-lupului, menta, mur, musetel, napraznic, nuc, paducel, patlagina, sovarf, alcool etilic alimentar.
Controleaza procesele de asimilare a elementelor nutritive din hrana si absorbtia apei. Se recomanda ca adjuvant in enterocolite, diaree, duodenita, dureri abdominale, parazitoze intestinale, meteorism abdominal.
Mod de administrare: O jumatate de lingurita de 4 ori/zi, inainte de mese, intr-o lingurita de miere de albine sau intr-un pahar cu apa de izvor sau apa plata.

Pret: 10,5 lei (100 ml). Se gaseste in magazinele cu produse naturiste sau pe www.steaua-divina.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.