Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Descopera Cartierul Solar

Descopera Cartierul Solar

Email Imprimare

Te intrebi de ce sa-ti iei apartament in zona de sud a Bucurestiului? Ce aduce in plus Cartierul Solar situat aici? Iata cateva argumente!

  • Cartierul Solar reprezintă o investiÈ›ie totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidenÈ›ial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la asemenea dimensiune.
  • Cartierul Solar È™i-a dorit crearea unui nou standard locativ È™i a reuÈ™it să devină în scurt timp un punct de referință pentru piaÈ›a imobiliară din Bucuresti.
  • Cartierul Solar este situat în sectorul 4 al BucureÈ™tiului si are o suprafață totală de 90.000 de metri pătraÈ›i construiÈ›i. Acesta include 15 clădiri de locuinÈ›e în regim de înălÈ›ime S+P+5E, cu un număr total de peste 1000 apartamente cu una, două È™i trei camere.
  • Apartamentele au suprafeÈ›e construite totale începând de la 50 mp pentru o garsoniera È™i ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu preturi de la 40.000 euro si pana la 86.000 euro.
  • Cartierul Solar are 14.000 mp de spatii verzi, din care 9.000 metri pătraÈ›i reprezinta un parc privat propriu in care se afla amplasata o piscină semiolimpică cu o suprafață de 300 metri pătraÈ›i.
  • Construirea Cartierului Solar este compusă din cinci faze de lucrări. Faza I a fost finalizată în iulie 2016 când au fost date în folosință primele 4 blocuri cu 264 de apartamente. ÃŽn Faza II s-au dat în folosință in mai 2017 următoarele două blocuri cu 144 apartamente. Faza III este reprezentată de construirea a 3 blocuri cu un total de 174 de apartamente, printre care È™i clădirea multifuncÈ›ională care va avea la parter spaÈ›ii pentru farmacie, cabinet medical, market, beauty salon, restaurant, sală de fitness, grădiniță.Termenul de finalizare al celor 174 blocuri este decembrie 2017. 
  • Apartamentele din Faza I si II, un total de 408 apartamente au fost vandute in totalitate, iar dintre cele 174 apartamente ale Fazei III s-au vandut 122 apartamente pana la 30.09.2017.
  • Datorita vitezei de vanzare si cererii de apartamente la 1 august 2017 s-a demarat Faza IV cu încă 4 blocuri unde se vor construi 261 de apartamente, iar in Faza V se vor construi 2 blocuri cu un total de 119 de apartamente. 
  • Termenul estimat de finalizare al construirii tuturor celor 15 blocuri din Cartierul Solar este decembrie 2018.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.