Marti, 3 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara Atelierul de gusturi, un program educational culinar pentru tinerii bucatari

Atelierul de gusturi, un program educational culinar pentru tinerii bucatari

Email Imprimare

In perioada 17 octombrie 2016 – 15 septembrie 2017 va fi derulat programul de educatie culinara Atelierul de Gusturi, cu scopul de a sprijini tinerii bucatari cu sfaturi si informatii practice din domeniul culinar. Programul educational culinar este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 - septembrie 2017, avand o durata de 12 luni. Activitatile programului vor cuprinde filmarea si prezentarea online a 100 de retete si a secretelor de preparare.

In fiecare luna, 4-5 retete vor fi fotografiate si filmate la restaurantele din grupul Gama si vor putea fi degustate pe durata proiectului.
Programul de educatie culinara "Atelierul de gusturi" si-a propus sa fie o „trambulina” pentru tinerii care doresc o cariera in domeniul culinar, oferindu-le resurse informationale si posibilitatea de a pune in practica informatiile. Am inceput acest proiect cu scopul de a impartasi din cunostintele si experienta mea tinerilor bucatari si tuturor celor interesati de prepararea mancarurilor. Ca proprietar al unui grup de restaurante, stiu cat este de dificil sa gasesti si sa pastrezi angajati valorosi, atat in bucatarie, cat si in restaurant. Acest proiect este initiat si derulat de o persoana care nu a uitat cat de grele sunt inceputurile, in orice domeniu
, a declarat George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Programul culinar va beneficia de sprijinul a 40 de parteneri media si blogeri.

Despre George Radu
"Crescut" in bucatarie, George Radu si-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinara si afinitatea pentru munca in macelarie. Implicat timp de 11 ani in afacerile familiei din domeniul alimentar, in 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. In prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away.

Mai multe informatii gasiti pe pagina de Facebook www.facebook.com/atelieruldegusturi.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.