Duminica, 9 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara Reteta moldoveneasca: salata de fasole verde sau pastai prajite

Reteta moldoveneasca: salata de fasole verde sau pastai prajite

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti!, a fost prezentata o reteta moldoveneasca: salata de fasole verde sau pastai prajite. Reteta moldoveneasca: salata de fasole verde sau pastai prajite a fost oferita si preparata de Casa Oprescu (Parcul Tineretului). Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, salata de fasole verde sau pastai prajite, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: fasole verde, ulei, usturoi, verdeata (marar, patrunjel etc.), sare.
Mod de preparare: Fasolea verde se pune la fiert in apa rece. Cand este aproape fiarta, se caleste cateva minute in ulei.Se potriveste de sare si se adauga usturoi. Se ia de pe foc si i se adauga verdeata, spalata si tocata marunt.
Proiectul Descopera traditiile culinare romanesti! este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu brandul Arpis, in perioada februarie – decembrie 2013. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.