Reteta maramureseana de post: Mamaliga cu ceapa rosie

Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta maramureseana de post: Mamaliga cu ceapa rosie. Reteta maramureseana de post Mamaliga cu ceapa rosie a fost oferita si preparata de restaurantul Casa Oprescu, in cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Mamaliga cu ceapa rosie, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: faina de malai, ceapa rosie, ulei pentru calit ceapa.
Mod de preparare: Se pregateste o mamaliga tare din malai. 
Se taie ceapa rosie solzisori. Se calesc doua-trei cepe taiate in putin ulei, cu multa grija pentru a nu le arde.
Cu lingura folosita la amestecarea cepei calite se iau bucati din mamaliga si se pun intr-o cratita, pe randuri. La sfarsit, se toarna peste bucatelele de mamaliga toata ceapa prajita ramasa.
Proiectul Descopera traditiile culinare romanesti! este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu brandul Arpis, in perioada februarie - decembrie 2013. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

euro-house.com.ua/
www.europosud.ua/