Reteta chinezeasca: Salata cu tofu si frunze de telina

Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta chinezeasca Salata cu tofu si frunze de telina. Reteta chinezeasca Salata cu tofu si frunze de telina a fost oferita si preparata de restaurantul Nan Jing, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Salata cu tofu si frunze de telina, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: 10 ml ulei dulce de susan sau ulei de porumb, 3 bucati ciuperci urechi de lemn, 2 bucati branza tofu deshidratata, 2 catei de usturoi, telina verde, sare dupa gust, ghimbir, 1 lingurita otet negru (balsamic), ½ lingura fructe de goji, castravete verde.
Mod de preparare: Intr-un woc se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand apa incepe sa dea in clocot. Se adauga uleiul, usturoiul, sarea si se amesteca.
Se scot din woc, se pun pe farfuria decorata cu castravete si se stropesc cu otetul negru.
Proiectul 50 de saptamani in bucatariile lumii este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu Arpis si Kotanyi Romania, in perioada ianuarie - noiembrie 2014. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

design-workshop.com.ua/
europosud.ua/