Joi, 12 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara Reteta tiroleza: Fondue de branza

Reteta tiroleza: Fondue de branza

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta tiroleza Fondue de branza. Reteta tiroleza Fondue de branza a fost oferita si preparata de restaurantul Tirol Sinaia, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Fondue de branza, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: morcovi cruzi, cartofi fierti, paine neagra, vin alb dulce, svaiter, piper alb, usturoi.
Mod de preparare: Un vas special se unge cu usturoi si se lasa la incins. Se adauga vin, piper alb si apoi, treptat, svaiter.
Se amesteca pana ce svaiterul se omogenizeaza si se topeste.
Mod de servire: Se serveste direct in vasul in care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierti si paine neagra.
Proiectul 50 de saptamani in bucatariile lumii este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu Arpis si Kotanyi Romania, in perioada ianuarie - noiembrie 2014. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.