Reteta germana: Platou de carnati

Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta germana, Platou de carnati. Reteta germana Platou de carnati a fost oferita si preparata de Beraria Bierhaus67, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Platou de carnati, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: 2 carnati Bratwurst, 1 carnat Käsekrainer, 2 carnati semiafumati, putin ulei.
Mod de preparare: Cele 3 tipuri de carnati se stropesc cu putin ulei si se pun pe gratar. Se prajesc timp de 15 minute, pe ambele parti.
Se intorc cu grija pentru a nu se crapa.
Se pot servi cu mustar, cartofi prajiti sau varza murata si bere.
Proiectul 50 de saptamani in bucatariile lumii este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu Arpis si DeKassa, in perioada ianuarie - noiembrie 2014. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.