Paste Singapore Surf & Turf

Imprimare

In cadrul campaniei de educatie culinara Atelierul de gusturi, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama, va prezentam reteta Paste Singapore Surf & Turf.
Ingrediente: muschiulet de vitel, sare, piper, sos de stridii, unt, ulei de masline, usturoi, ardei iute, fenicul, ghimbir, ardei gras, telina apio, creveti, supa de legume, broccoli, morcovi, porumb, sos de soia, ulei de susan, sos de stridii, taitei din orez (Noodles), ceapa verde, salata chinezeasca

Mod de preparare: Muschiuletul de vitel se condimenteaza cu piper, sare si sos de stridii. Intre timp se topeste untul intr-o tigaie de teflon, se adauga ulei de masline si condimente: usturoi, ardei iute, fenicul si ghimbir. Se completeaza cu ardei gras si telina si muschiuletul de vitel condimentat.
Se adauga crevetii si se calesc pentru cateva minute. Se completeaza cu supa de legume si se lasa pana incepe sa clocoteasca. Se pun broccoli si porumb si se condimenteaza totul cu ulei de susan, sos de soia si sos de stridii. Se adauga taiteii din orez, se amesteca bine, apoi se pun ceapa verde si salata chinezeasca. Se mai lasa cateva minute, apoi se scot pe o farfurie curata.

Programul educational culinar Atelierul de gusturi este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 - septembrie 2017, avand o durata de 12 luni. Activitatile programului vor cuprinde filmarea si prezentarea online a 100 de retete.
Pentru mai multe detalii legate de proiect si despre program intrati pe pagina de Facebook www.facebook.com/atelieruldegusturi.