Dorada mediteraneana

Imprimare

In cadrul campaniei de educatie culinara Atelierul de gusturi, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama, va prezentam reteta Dorada mediteraneana.
Ingrediente: 400 g dorada (o bucata), 50 g masline Kalamata, 60 g rosii cherry, 5 catei de usturoi, 3-4 felii de lamaie, sare si piper dupa gust, rozmarin, 100 ml supa de peste, 50 ml vin alb, 50 ml ulei, 10 g patrunjel, 20 g unt.

Mod de preparare: Se prajeste bine dorada, pe ambele parti, in ulei de masline. Se adauga rosii cherry, masline Kalamata si felii de lamaie. Se stropeste total cu vin alb si supa de peste. Se adauga untul taiat cubulete si se condimenteaza cu patrunjel, piper, sare, rozmarin si usturoi. Se serveste alaturi de o felie de lamaie si un pahar cu vin alb.
Programul educational culinar Atelierul de gusturi este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 - septembrie 2017, avand o durata de 12 luni. Activitatile programului vor cuprinde filmarea si prezentarea online a 100 de retete.
Pentru mai multe detalii legate de proiect si despre program intrati pe pagina de Facebook www.facebook.com/atelieruldegusturi.