Tocanita de ciuperci a la Chef Liviu Balint

Imprimare

Nu exista case care sa aiba acelasi mod de a pregati anumite mancaruri, cu atat mai putin regiuni. Diversitatea si ospitalitatea gastronomica i-a preocupat de veacuri pe romani, noi avand o puternica inclinatie spre traditie. Gustul surprinzator de bun si de aromat pe care Vegeta Clasic il confera mancarurilor traditionale este de neuitat si foarte usor de recunoscut. Astfel ca pentru o masa delicioasa si gustoasa pe timpul verii, Chef Liviu Balint ne propune o noua reteta - tocanita de ciuperci.

Este foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele: 5 ciuperci, 1 ardei gras, cimbru, 3 rosii, patrunjel, rozmarin, o ceapa, usturoi si piper, o lingura de bulion si una de unt, o lingura de Vegeta Clasic, o cana de supa de pui si o lingura de paste de tomate. Se taie marunt ciupercile, ardeiul gras, rosiile, ceapa si rozmarinul, dupa care se pune la calit usturoiul si piperul, se amesteca bine si se adauga ciupercile, o lingura de unt si una de bulion, ardeiul gras, se presara o lingura de Vegeta Clasic, rosiile, o cana de supa de pui, o lingurita de pasta de tomate, patrunjelul si rozmarinul. Toate acestea se amesteca bine, iar rezultatul va fi unul savuros!
Indiferent cum alegi sa prepari tocanita de ciuperci, gustul mancarii e mai bun atunci cand adaugi in ea putina iubire!
Mai multe detalii gasiti pe www.podravka.ro si www.facebook.com/MoreThanPub.