Tarta de branza cu legume si ciuperci

Imprimare

Ai trebuinta de: 500 g branza de vaci, 100 g branza telemea, 300 g cartofi, 2 ardei grasi, 2 cepe, 4 catei de usturoi, 200 g rosii, 4 oua, 1 conserva de ciuperci, 1 salata verde, 100 ml ulei, sare, piper.
Cum se prepara: Branza telemea se taie cuburi si se amesteca cu branza de vaci. Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb. Se racesc si se taie in felii subtiri. Cepele si usturoiul se curata de coaja si se toaca marunt.

Se incinge ulei intr-o cratita, se calesc ceapa si usturoiul, impreuna cu ardeii grasi, taiati cubulete, se scot cu o spumiera si se pun peste branza. Se adauga salata verde taiata fasii, cartofii si ciupercile scurse de apa.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se adauga ouale batute, rosiile cherry, spalate si taiate in jumatati, si se amesteca. Se unge o forma de tarta cu ulei si se toarna compozitia formata. Se niveleaza cu o spatula, se introduce tava in cuptor si se coace la foc mediu 30-45 de minute sau pana cand tarta capata o culoare aurie.
Se serveste fierbinte sau rece, unsa cu unt si usturoi. (Simona Lazar)
Sursa: Antena Satelor