Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara Articole Un shake delicios de capsuni

Un shake delicios de capsuni

Email Imprimare

Capsunile sunt unele dintre cele mai sanatoase si iubite fructe. Simbol al senzualitatii si tezaur de sanatate. Bogate in vitaminele C, B5, B6 si K, in acid folic, riboflavina, potasiu, magneziu, cupru si mangan, dar si in acizi grasi Omega 3 si fibre, ele contin nenumarati fitonutrienti si antioxidanti care le confera o eficacitate sporita in prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare si chiar si a cancerului, pentru a nu mai vorbi de intarzierea aparitiei multor efecte ale imbatranirii. Astfel, datorita nenumaratelor efecte benefice pentru sanatate, capsunile nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra. O modalitate sanatoasa si deosebit de placuta de a le consuma ne-o ofera shake-ul de capsuni.

Combinandu-le cu lapte degresat, cu iaurt sau cu frisca, reusim sa le potentam gustul. Iar un adaos de sirop face adevarate minuni. Nimic mai simplu decat sa prepari un shake delicios de capsuni:
Incercati, de exemplu, sa luati un pahar de capsuni, unul cu inghetata de capsuni, o jumatate de pahar de lapte rece, o lingura de gheata pisata si sa le puneti in blender.
Dupa ce au fost bine amestecate, turnati-le intr-un pahar si ornati cu frisca si sirop de capsuni Europlant.
Puteti obtine un plus de culoare punand deasupra si o capsuna intreaga. Zilele toride sau capricioase ale verii va vor parea cu mult mai placute…
Daca nu vreti sa va complicati, puteti sa puneti in blender si numai capsunile, laptele, siropul de capsuni Europlant si un pliculet de vanilie.
Dupa ce sunt bine amestecate, le puneti la frigider si dupa ce s-au racit bine le puteti savura in tihna.
Daca preferati, puteti inlocui laptele cu iaurt sau puteti folosi simultan atat laptele, cat si iaurtul. De asemenea, in locul inghetatei de capsuni sau a pliculetului de vanilie puteti adauga inghetata de vanilie.
Toate aceste combinatii sunt la fel de savuroase si de sanatoase. Depinde insa de gustul dumneavoastra sa o alegeti pe cea care va place mai mult.
Puteti sa combinati capsunile si cu alte fructe, precum bananele sau coacazele negre ori chiar afinele. Astfel, puteti folosi 500 g de capsuni, o banana, 250 ml de iaurt de baut si sirop de afine sau 200 g de capsuni, 125 g de coacaze negre, o banana, 200 ml de lapte degresat pe care sa le ornati cu frisca si deasupra cu o jumatate de capsuna si cateva coacaze peste care sa turnti din belsug sirop Europlant de capsuni si de coacaze. Merita! Sunt niste combinatii delicoase!

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.