Reteta bucovineana: pastrav cu smantana

Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti!, restaurantul Bucatarasul cel dibaci a prezentat, marti, 19 februarie, o noua reteta bucovineana: pastrav cu smantana. Reteta este primita de la Pensiunea Liliana, din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava. Va prezentam, in cele ce urmeaza, aceasta reteta de pastrav cu smantana, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: 2 bucati (300 grame) de pastrav, 350 grame smantana, marar, tarhon, sare, piper.
Mod de preparare:
Stergeti bine pastravul cu un servet.
Puneti la fiert smantana cu sarea. Adaugati pastravul si lasati compozitia sa fiarba in jur de 10 minute.
Dupa ce a fiert, adaugati mararul, tarhonul si piperul, dupa gust. Lasati compozitia sa mai dea un clocot.
Pastravul astfel preparat se serveste cu mamaliguta.
Proiectul Descopera traditiile culinare romanesti! este derulat de Russenart Communications in parteneriat cu restaurantul Bucatarasul cel dibaci. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

evakuator-servis.com
europosud.ua