Reteta moldoveneasca: salata de fasole verde sau pastai prajite

Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti!, a fost prezentata o reteta moldoveneasca: salata de fasole verde sau pastai prajite. Reteta moldoveneasca: salata de fasole verde sau pastai prajite a fost oferita si preparata de Casa Oprescu (Parcul Tineretului). Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, salata de fasole verde sau pastai prajite, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: fasole verde, ulei, usturoi, verdeata (marar, patrunjel etc.), sare.
Mod de preparare: Fasolea verde se pune la fiert in apa rece. Cand este aproape fiarta, se caleste cateva minute in ulei.Se potriveste de sare si se adauga usturoi. Se ia de pe foc si i se adauga verdeata, spalata si tocata marunt.
Proiectul Descopera traditiile culinare romanesti! este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu brandul Arpis, in perioada februarie – decembrie 2013. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

http://europosud.ua/
http://europosud.ua/