Tagliatelle

Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta italiana Tagliatelle. Reteta italiana Tagliatelle a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii, si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf). Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Tagliatelle, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!
Ingrediente: muschi de vita, tagliatelle, usturoi, ulei de masline, rosii cherry, sos brun, vin alb.
Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune uleiul la incins.
Muschiul de vita se taie joulienne si se pune la sotat impreuna cu usturoiul tocat.
Se stinge cu vin si supa de legume si se adauga rosiile cherry si sosul brun. Separat se pun pastele la fiert.
Cand se obtine consistenta dorita pentru sosul de legume se adauga pastele si mozzarellla.
Proiectul 50 de saptamani in bucatariile lumii este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu Arpis si Kotanyi Romania, in perioada ianuarie-noiembrie 2014. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

dxtranse.com.ua/
europosud.ua