Reteta tiroleza: Fondue de branza

Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta tiroleza Fondue de branza. Reteta tiroleza Fondue de branza a fost oferita si preparata de restaurantul Tirol Sinaia, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Fondue de branza, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Ingrediente: morcovi cruzi, cartofi fierti, paine neagra, vin alb dulce, svaiter, piper alb, usturoi.
Mod de preparare: Un vas special se unge cu usturoi si se lasa la incins. Se adauga vin, piper alb si apoi, treptat, svaiter.
Se amesteca pana ce svaiterul se omogenizeaza si se topeste.
Mod de servire: Se serveste direct in vasul in care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierti si paine neagra.
Proiectul 50 de saptamani in bucatariile lumii este derulat de agentia Russenart Comunications, in parteneriat cu Arpis si Kotanyi Romania, in perioada ianuarie - noiembrie 2014. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.

http://chimtorg.com.ua
http://yarema.ua/