Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara Articole Reteta mediteraneana: Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte

Reteta mediteraneana: Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata reteta mediteraneana Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte. Este o reteta delicioasa, preparata la tigaie si la cuptor, cu ulei de masline. Reteta a fost oferita si preparata de La Senna si poate fi degustata zilnic la restaurantul din Str. Nicolae Caranfil, nr. 33, Sector 1, Bucuresti. In luna aprilie a fost promovata bucataria mediteraneana, iar restaurantul partener al proiectului in aceasta luna a fost La Senna.

Ingrediente: 350 g antricot de vita, 100 g rosii cherry, salata verde, 20 g unt, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, ardei iute
Mod de preparare: Antricotul de vita se cresteaza si se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza si se pune pe gratar.
Rosiile cherry se pun pe gratar alaturi de carne. Se adauga ardeiul iute taiat felii.
Dupa ce s-a fript carnea pe gratar, se pune intr-o tigaie si se presara rozmarin si putina sare. Peste carne se adauga untul taiat cubulete si se toarna uleiul de masline, apoi se pune tigaia in cuptor putin, pana ce se topeste untul.
Mod de servire: Se serveste cu salata verde, rosii cherry coapte pe gratar si ardei iute, alaturi de un vin rosu.

Programul de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii  a fost initiat in ianuarie 2014 de agentia Russenart Comunications si se afla la a doua editie, care se deruleaza in perioada februarie – decembrie 2015. Printre partenerii media se numara si revista noastra online, Dacic Cool, care sustine si promoveaza traditiile romanesti.
Pentru detalii referitoare la proiect si mai multe informatii accesati http://www.inbucatariilelumii.eu, blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/50desaptamaniinbucatariilelumii.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.