Marti, 17 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara

Arta culinara

Reteta veche din Banat: Supa de ceai

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Banat: Supa de ceai. Reteta traditionala Supa de ceai a fost obtinuta de la Rene Demeter (www.dicto-simpliciter.blogspot.ro) din Caransebes, judetul Caras-Severin (Banat) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta Supa de ceai, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta chinezeasca: Rata Peking

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta chinezeasca, Rata Peking. Reteta chinezeasca Rata Peking a fost oferita si preparata de restaurantul Nan Jing, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Rata Peking, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta veche din Banat: Mancare de brozbe

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Banat: Mancare de brozbe. Reteta traditionala Mancare de brozbe este folosita in comuna Brebu Nou, judetul Caras-Severin (Banat). Reteta banateana a fost obtinuta cu sprijinul prof. dr. Mircea Rusnac (www.istoriabanatului.wordpress.com) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Mancare de brozbe, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Banana in caramel

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta chinezeasca, Banana in caramel. Reteta chinezeasca Banana in caramel a fost oferita si preparata de restaurantul Nan Jing, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Banana in caramel, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Creveti si calamari cu legume

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta chinezeasca Creveti si calamari cu legume. Reteta chinezeasca Creveti si calamari cu legume a fost oferita si preparata de restaurantul Nan Jing, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Creveti si calamari cu legume, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta chinezeasca: Salata cu tofu si frunze de telina

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta chinezeasca Salata cu tofu si frunze de telina. Reteta chinezeasca Salata cu tofu si frunze de telina a fost oferita si preparata de restaurantul Nan Jing, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Salata cu tofu si frunze de telina, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta veche din Ardeal: Lapte de bou

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Ardeal: Lapte de bou. Reteta traditionala Lapte de bou a fost obtinuta din judetul Sibiu (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Lapte de bou, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta mexicana: Frigarui de creveti la gratar cu salata de varza si avocado

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta mexicana, Frigarui de creveti la gratar cu salata de varza si avocado. Reteta mexicana Frigarui de creveti la gratar cu salata de varza si avocado a fost oferita si preparata de Restaurant El Torito, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Frigarui de creveti la gratar cu salata de varza si avocado, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta veche din Ardeal: Clepezeu

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Ardeal: Clepezeu. Reteta traditionala Clepezeu a fost primita din Marginimea Sibiului, judetul Sibiu (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Clepezeu, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta mexicana: Pollo en mole (Pui in sos Mole)

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta mexicana Pollo en mole (Pui in sos Mole). Reteta mexicana Pollo en mole (Pui in sos Mole) a fost oferita si preparata de Restaurant El Torito, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Pollo en mole (Pui in sos Mole), pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta veche din Ardeal: Zama de paparada

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Ardeal: Zama de paparada. Reteta traditionala Zama de paparada a fost primita din satul Ighisu Vechi, judetul Sibiu (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Zama de paparada, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta mexicana: Ensalada de Nopales (Salata de Nopal)

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta mexicana Ensalada de Nopales. Reteta mexicana Ensalada de Nopales a fost oferita si preparata de Restaurant El Torito, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Ensalada de Nopales, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta veche din Ardeal: Placinta impaturata

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Ardeal: Placinta impaturata. Reteta traditionala Placinta impaturata a fost oferita de Pensiunea Valea Mariilor, comuna Sant, sat Valea Mare, judetul Bistrita-Nasaud (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Placinta impaturata, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta mexicana: Guacamole

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta mexicana Guacamole. Reteta mexicana Guacamole a fost oferita si preparata de Restaurant El Torito, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Guacamole, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta veche din Ardeal: Intinsoare bistriteana

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Ardeal: Intinsoare bistriteana. Reteta traditionala Intinsoare bistriteana a fost oferita de Pensiunea Valea Mariilor, comuna Sant, sat Valea Mare, judetul Bistrita-Nasaud (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Intinsoare bistriteana, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta italiana Muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin. Reteta italiana Muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta veche din Ardeal: Coaca

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta veche din Ardeal: Coaca. Reteta din Ardeal Coaca provine din satul Lazesti, comuna Vadul Motilor (judetul Alba) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Coaca, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Risotto al negro di seppie

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta italiana Risotto al negro di seppie. Reteta italiana Risotto al negro di seppie a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Risotto al negro di seppie, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta traditionala din Ardeal: Paturi

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta traditionala din Ardeal: Paturi. Reteta traditionala Paturi a fost oferita de Pensiunea Valea Mariilor, comuna Sant, sat Valea Mare, judetul Bistrita-Nasaud (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Paturi, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Tagliatelle

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta italiana Tagliatelle. Reteta italiana Tagliatelle a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii, si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf). Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Tagliatelle, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta traditionala din Ardeal: Tinsurica

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta traditionala din Ardeal: Tinsurica. Reteta traditionala Tinsurica provine din satul Lazesti, comuna Vadul Motilor, judetul Alba, si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Tinsurica, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Tonno tataki con pure di brocoli (Ton Tataki cu piure de brocoli)

Email Imprimare

In cadrul proiectului 50 de saptamani in bucatariile lumii a fost prezentata o reteta italiana Tonno tataki con pure di brocoli (Ton Tataki cu piure de brocoli). Reteta italiana Tonno tataki con pure di brocoli a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso, in cadrul programului de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii. Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Tonno tataki con pure di brocoli, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

Reteta traditionala din Maramures: Rites

Email Imprimare

In cadrul proiectului Descopera traditiile culinare romanesti! a fost prezentata o reteta traditionala din Maramures: Rites. Reteta traditionala Rites a fost oferita de Pensiunea Ideal, din Baia Mare, judetul Maramures si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul campaniei Descopera traditiile culinare romanesti! Va prezentam in cele ce urmeaza aceasta reteta, Rites, pe care va invitam sa o incercati si dumneavoastra!

<< Inceput < Inapoi 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Inainte > Sfarsit >>
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.