Sambata, 26 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Verigheta, simbolul dragostei eterne

Verigheta, simbolul dragostei eterne

Email Imprimare

Nu exista in viata cadou mai important decat verigheta, acest simbol al dragostei eterne, acest mod atat de frumos si de emotionant de a spune fiintei iubite ca vrei sa-i inchini toata viata ta... Este acel cadou de suflet de care nu te vei mai desparti niciodata. El merita sa fie cu adevarat deosebit, sa fie o adevarata intruchipare a perfectiunii. Este motivul pentru care magazinele You&Me ne-au facut surpriza de a ne aduce in Romania minunatele verighete Edelmeyer lucrate din aur alb si galben de 14 karate. Ele intrupeaza perfectiunea tehnologiei germane si harul unor adevarti creatori de sublim.

In varianta clasica, verighetele pastreaza simbolistica cercului fara inceput si fara sfarsit, sugerand infinitatea dragostei eterne. In variantele mai elaborate, sunt innobilate de briliantele ce le dau stralucirea dragostei supreme ce ne face si pe noi insine atat de fericiti si de stralucitori. Verigheta este in fond singura bijuterie de care nu ne vom desparti niciodata, este nu numai o podoaba, ci in primul rand un simbol, o expresie a celor mai puternice si profunde sentimente, un legamant de credinta. Este bijuteria inimii. De aceea si este purtata pe inelarul mainii stangi. Se credea ca prin inelarul mainii stangi trece vena dragostei, o vena care leaga acest deget direct de inima…
Verigheta este cea care iti va aminti, zi de zi, clipa de clipa, momentul in care ai spus Da persoanei iubite. Este martorul de fiecare clipa a celui mai puternic si frumos sentiment. Al dragostei care ti-a deschis noi orizonturi de visare, de incredere, cea care ti-a dat o noua asezare in viata. De aceea, verigheta trebuie sa fie la inaltimea simbolului pe care il intruchipeaza. Vizitand magazinele You&Me va veti convinge de ce verighetele Edelmeyer reprezinta, intr-adevar, din toate punctele de vedere, acel sigiliu simbolic al dragostei depline de care avem nevoie in clipele unice in care spunem acel Da menit sa ne schimbe atat de profund intreaga viata. Este perfectiune, este stralucire, este calitate, este adevar, este cu adevarat misterul eternitatii pe care il respira orice indragostit si care razbate tainic din aceste minunate simboluri ale dragostei eterne semnate Edelmeyer. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.