Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Traistuta Fermecata Dacic Cool, cadoul ideal

Traistuta Fermecata Dacic Cool, cadoul ideal

Email Imprimare

Traistuta Fermecata Dacic Cool, dolofana si stralucitoare, vine incarcata in fiecare luna exact cu acele daruri de care tu sau cei dragi aveti nevoie, iti va aduce bucuria produselor romanesti de calitate si a noutatilor pe care trebuie sa le cunosti.
Este cadoul ideal. O surpriza placuta, atat pentru tine, cat si pentru ei, direct din filele minunatelor povesti ce ne-au bucurat copilaria. Magazinul online Dacic Cool va ofera Traistuta Fermecata!

In fiecare luna, Traistuta Fermecata Dacic Cool iti aduce mereu alte produse romanesti, iti aduce bucuria unor produse de care ai nevoie in perioada respectiva si pe care poate nici nu le stiai. Toate sunt surpriza! Vei afla ce contine Traistuta doar in momentul in care o vei primi, dar cu siguranta produsele romanesti pe care le vei gasi in ea te vor fermeca! Sunt produse care le astepti si care iti aduc bucuria de care ai nevoie. O bucurie pentru tine si pentru cei dragi, caci Traistuta Fermecata de-abia asteapta sa poposeasca nu numai la tine, ci si la cei dragi, carora tu vrei sa le faci un adevarat cadou fermecat. O surpriza asa cum nu poate veni decat din file de poveste, din universul fermecat al zanelor ce ne-au incantat copilaria…
Este o traistuta romaneasca, cu produse romanesti de calitate, de care cu siguranta ai nevoie si care la fel de sigur te vor incanta. Caci traistuta este cu adevarat fermecata si cu siguranta stie ce-ti doresti, stie de ce ai nevoie.
In plus, ea te va ajuta sa cunosti noi produse. Caci, astazi, produsele romanesti se innoiesc cu fiecare zi ce trece si e pacat ca tu sa nu te bucuri de ele. Iar Traistuta Fermecata s-a hotarat sa-ti aduca tot ce e mai bun si sa te ajute sa stii ce e nou in piata.
In fiecare luna, Traistuta Fermecata Dacic Cool va dezvalui noi si noi produse romanesti, de care tu sau cei dragi tie aveti nevoie in luna respectiva si pe care va va placea sa le descoperiti. Pot sa fie produse deja bine cunoscute sau produse nou-lansate, care de-abia asteapta sa le incerci, cu siguranta insa Traistuta Fermecata va fi o surpriza placuta.
A alege un cadou pentru cei dragi nu e deloc usor. E mult mai sigur sa lasi aceasta atat de grea sarcina in seama magiei nazdravanei Traistute Fermecate, care va sti cel mai bine cu ce daruri sa-i incante pe cei dragi tie. Si unde mai pui ca surpriza va fi totala?! Inclusiv pentru tine! Asa incat va veti putea bucura cu atat mai mult de alegerea Traistutei! Dar ea nu-si va dezvalui secretele decat atunci cand va poposi la usa dumneavoastra sau a celor dragi.
O puteti comanda doar online din magazinul Dacic Cool si ea va va ajunge repede ca gandul si ca vantul, simplu si comod! Costa 30 de lei, dar surprizele pe care le va contine va vor convinge ca in cazul Traistutei Fermecate pretul nu reflecta valorile produselor romanesti de calitate pe care le veti gasi in ea. Stie ea cum face! Doar e fermecata!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.