Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Cadouri Dacic Cool pentru persoanele dragi din viata ta

Cadouri Dacic Cool pentru persoanele dragi din viata ta

Email Imprimare

Sa faci un cadou nu a fost nicicand mai usor! Daca vrei sa faci o surpriza unei persoane dragi - de exemplu, matusii pe care nu ai vizitat-o de ceva timp sau bunicii la care ajungi mult mai rar decat ti-ai dori... -, de ziua de nastere, de onomastica, de Pasti, de sarbatorile de iarna sau, pur si simplu, intr-o zi ca oricare alta, magazinul online Dacic Cool iti vine in intampinare! Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool iti ofera de acum posibilitatea de a face o comanda ce va fi livrata la adresa mentionata de tine, in atentia persoanei pe care vrei sa o surprinzi cu un cadou Cool, Dacic Cool.

Dupa efectuarea platii produselor comandate, magazinul online Dacic Cool va expedia coletul la adresa de livrare indicata de tine. Plata produselor comandate se face prin transfer bancar, banii depunandu-se in contul magazinului online Dacic Cool. Poti beneficia astfel de trimiterea coletului cu produsele achizitionate in atentia persoanei specificate la adresa de livrare.
In plus, in cazul in care cadoul este pentru cineva care isi serbeaza onomastica, persoana la care va fi livrat coletul va beneficia, pe langa promotiile speciale de ziua numelui, si de toate promotiile active din magazinul online Dacic Cool (cu exceptia promotiei de dublare a valorii produselor comandate pentru ziua de nastere). (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.