Miercuri, 21 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Mesaje personale

Mesaje personale

Email Imprimare

Acum cateva zeci de ani, pe cand scrisorile nu fusesera inca detronate de sms-uri si de e-mail-uri, ne bucuram inca de poezia pe care o conferea scrisorii nu numai textul, ci si hartia si plicul. Culoarea, textura hartiei, modelele imprimate si - de ce nu? - chiar parfumul completau poezia mesajului. Este timpul sa redescoperim aceasta bogatie, aceasta poezie care conferea o alta dimensiune vietii si, in primul rand, oricarei relatii. Si aceasta cu atat mai mult acum, in preajma sarbatorilor de iarna, cand fiecare clipa tinde sa-si caute propria vraja, propria asezare de legenda.

Incepand cu Sfantul Nicolae si terminand cu Boboteaza, ne gasim parca intr-un alt timp, in care, pe aripile colindelor, dragostea si poezia par sa inunde lumea. Este prin excelenta timpul propice pentru a incerca sa evadam din incorsetarea autarhica si atat de impersonala a pragmatismului si valtorii comunicarii electronice. Dincolo de desfatarile gastronomice si de bucuria cadourilor mult asteptate e timpul sa redescoperim bucuria mesajelor atat de personale incat natura deosebita a banalei hartii pe care sunt scrise poate da o noua dimensiune cuvintelor. O simpla carte de vizita, o simpla scrisoare sau invitatie, cateva randuri adaugate cadoului tau pot fi mai valoroase decat o mina de aur, atunci cand reusesc sa ne rapeasca pentru o clipa din spatiul trepidant al cotidianului si sa ne deschida zarile delicate si voluptoase ale poeziei. Dar aceasta adevarata bagheta vrajita pe care o poate reprezenta banala hartie de scrisoare sau a unei neinsemnate carti de vizita nu este doar o minune a timpurilor trecute. Carmen Ciobanu si Adriana Mereuta au reusit sa readuca la viata acest univers magic al hartiei insufletite care nu conteneste sa ne seduca cu poezia si chemarea ei. Simpla atingere a ei este mai mult decat o declaratie de dragoste. Cuvintele pe care i le vei incredinta vor fi infinit imbogatite. Scoase din cenusiul sensului de zi cu zi, ele vor deveni adevaratii mesageri ai sufletului tau. Nu suntem roboti, astfel ca, dincolo de obisnuita si profesionala comunicare zilnica, avem nevoie macar in acele zile pline de semnificatii deosebite sa ne luam ragazul de a ne deschide sufletul si inima spre cei pe care ii simtim cu adevarat aproape de noi. E atat de simplu. Dati click pe una din urmatoarele adrese si croiti-va drumul spre universul magic al acestor doua creatoare care au stiut sa inglobeze poezia in textura banalei hartii, Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . De asemenea, puteti sa achizitionati aceste plicuri de la Librariile Carturesti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.