Miercuri, 21 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Cadouri Vine, vine primavara!

Vine, vine primavara!

Email Imprimare

Ca in fiecare primavara, magazinele You&Me ne rasfata cu noi si minunate colectii de martisoare de argint care imbina cele mai inspirate mesaje tematice si simboluri de primavara intr-o varietate impresionanta de modele cu o prezentare deosebita. Ele reusesc sa dea o viata noua chiar si traditionalului snur alb si rosu, care simbolizeaza puritatea imaculata a zapezii si sangele navalnic al voinicului ce a eliberat Soarele din ghearele zmeului din povestea martisorului.

Fiecare martisor de la You&Me reprezinta o minunata declaratie de dragoste, care ascunde, sub stralucirea argintului, vapaia dragostei pe care primavara o trezeste in sufletele noastre. Martisoarele de la You&Me sunt mesagerul ideal al sentimentelor noastre.
Daca iubitul iti va aduce un martisor de la You&Me, este clar ca isi doreste un veritabil parteneriat, isi doreste sa fiti impreuna, sa va bazati unul pe altul… Face un apel la You&Me, pentru a lasa micile si delicatele martisoare de aici sa vorbeasca in numele lui...

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.