Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Vondom, o poarta spre viitor

Vondom, o poarta spre viitor

Email Imprimare

Designul, atat pentru interior, cat si pentru exterior, nu poate raspunde astazi doar unei functii utilitare. El trebuie in primul rand sa reflecte stilul nostru de viata si, in special, modul de a ne proiecta in spatiu si timp. In afara de stilul retro, de cei care vor sa se rasfete cu stilul de viata al secolelor trecute, savurand creatii inspirate de lumea strabunicilor, mereu mai multi sunt astazi cei care prefera sa se avante, plini de curaj, in viitor. Este exact ceea ce ne propune brandul Vondom, o noua forma de a intelege universul mobilei si al decoratiunilor, atat de exterior, cat si de interior. Este o noua viziune asupra spatiului, care face ca timpul insusi sa capete un alt sens. Materialele revolutionare, atat din punct de vedere al rezistentei mecanice, termice si fata de radiatia solara, cat si al confortului neasteptat pe care ni-l ofera, vin sa completeze noua abordare ecologica a acestui brand.

Prin jocul formelor si impresionanta spontaneitate a alternantei de lumini si umbre, prin dinamica incredibila pe care o confera spatiului, creatiile Vondom te proiecteaza intr-un viitor care te fascineaza si te absoarbe pe nesimtite. Este o alta conceptie cu privire la confort. Este acel confort complet pe care nu ti-l poate oferi decat modul atat de subtil cu care esti proiectat intr-un alt timp si un alt spatiu de catre creatiile Vondom.
Piesele oferite de acest brand sunt creatii aparte. Simple si expresive. Ele par la fel de firesti precum spatiul insusi. Este o incredibila impletire a liniilor, a volumelor si a luminii. Fiecare obiect te intampina ca o noua poarta a timpului ce te conduce intr-un nou univers, mai bogat si mai sensibil. Este un univers, in acelasi timp, linistitor si provocator. Te ajuta sa te redescoperi, sa te redefinesti, sa capeti o noua incredere in tine si in fortele tale, sa capeti o patrundere infinit mai profunda asupra universului tau interior. Clipele, indiferent ca ne referim la cele de odihna, de munca si de creatie sau la cele romantice, capata o alta plinatate, un alt parfum. Fiecare clipa te absoarbe si te reda infinit mai bogat. Universul Vondom iti ofera o experienta unica. Tocmai de aceea compania Hansen a ales sa il includa printre brandurile pe care le importa si le distribuie in Romania.


Oferta atat de bogata care reprezinta universul Vondom este rezultatul colaborarii cu unii dintre cei mai talentati si cunoscuti designeri ai zilelor noastre. Astfel, grupul A-CERO condus de Joaquin Torres si de partenerul sau Rafael Uamazares, care numara nu mai putin de 60 de profesionisti, dezvolta proiecte atat in Spania, cat si in Dubai sau in Republica Dominicana.
Javier Mariscal, un apreciat creator de imagini, imbina sculptura cu pictura si designul, fiind la fel de apreciat in America, Anglia sau… Bombay.
J.M. Ferrero cucereste prin rezultatele sale bazate pe cercetare, studii si creatie, colaborand inclusiv cu Toyota pentru realizarea designului interior al noilor modele.
Considerat unul dintre cei mai prolifici creatori ai generatiei sale, Karim Rashid are in prezent peste 3.000 de elemente de design in productie si a primit peste 300 de premii si proiecte in 35 de tari.
Ramon Esteve, axat pe relatia dintre forma si continut, stie ca nimeni altul sa descopere puritatea si esenta, premiile castigate reprezentand o recunoastere fireasca a creatiilor sale.
Stefano Giovannoni nu este numai un apreciat designer. Ca profesor la universitatile din Florenta, Genova si Milano, a contribuit la formarea a nenumarate generatii de creatori.
Teresa Sapey, formata la scoala de arhitectura din Torino si predand acum la Universitatea Politehnica din Madrid, reuseste sa dea forta si expresivitate creatiilor sale gratie propriei sensibilitati.
Gratie propriei conceptii si capacitatii sale integratoare, Vondom a reusit sa armonizeze creatiile acestor artisti de exceptie si sa realizeze acest inegalabil univers al propriilor sale produse care cucereste astazi o lume intreaga.

www.vondom.com

www.hansen.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.