Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Adrenalina, mobilierul care face diferenta

Adrenalina, mobilierul care face diferenta

Email Imprimare

Dinamism, cautare, inovatie. Intr-un cuvant, stil. Asa se defineste brandul italian de mobilier Adrenalina, ale carui produse pot revolutiona orice spatiu, fie ca vorbim de un birou, un restaurant sau, de ce nu, de casa cea de toate zilele. Imbinand stilul si calitatea, piesele de mobilier Adrenalina sunt ingemanarea perfecta intre eleganta traditionala si excentricitatea societatii contemporane.
Pe piata de mobilier actuala, Adrenalina este sinonima cu libertatea de expresie. Amuzante, jucause si pline de culoare, cu forme neobisnuite, desprinse parca dintr-o lume a viitorului, piesele de mobilier Adrenalina au rara calitate de a ramane confortabile si, in acelasi timp, functionale.   
Brandul Adrenalina, localizat in comuna Cattolica din provincia Rimini, s-a nascut dintr-o idee a proprietarilor unei alte companii italiene de referinta pe piata internationala de mobilier, Domingo Salotti s. r. l. Ideea s-a concretizat in 1990, prin intalnirea cu profesorul universitar Simone Micheli, un cunoscut arhitect si designer florentin, specializat in design de interior, design de expozitie, grafica si comunicare.
Adrenalina, dupa cum sugereaza si numele, si-a propus, inca de la inceput, sa sparga tiparele in materie de mobilier si sa imprime dinamism unei industrii percepute, pentru foarte mult timp, ca fiind statica si prea putin novatoare.
De la observarea atenta a cererii pe piata de mobilier si de la analiza profunda a evolutiei gusturilor si a stilurilor de viata s-a ajuns, treptat, la un proiect de cercetare care s-a finalizat cu producerea primelor piese de mobilier Adrenalina. Prima recunoastere internationala pentru brandul italian a venit in octombrie 1999, odata cu participarea la marele targ de mobilier si decoratiuni interioare Abitare Il Tempo, de la Verona. Cu aceasta ocazie, Adrenalina a oferit publicului un adevarat spectacol, prin piesele de mobilier exclusiviste si indraznete, atat in forme, cat si in culori, numarandu-se printre unul dintre putinele branduri care, la momentul respectiv, au avut curajul sa preia nuante coloristice rezervate, pana atunci, universului modei si podiumurilor de prezentare.
In numai patru ani, Adrenalina a devenit unul dintre brandurile de mobilier de top in Italia, Franta, Spania, Germania, Rusia si Statele Unite ale Americii, furnizand piese de mobilier nu numai pentru cele mai luxoase hoteluri si restaurante din Europa, ci si pentru centre de relaxare si infrumusetare. Un exemplu graitor in acest sens este si I-Suite Hotel din Rimini, un hotel a carui unicitate este rodul colaborarii dintre Simone Micheli, autorul designului de interior, si Giovanni Quadrelli, cel care semneaza designul de exterior.
Insa Adrenalina nu a neglijat nici mobilierul pentru casa, subliniind mereu ca, in casa, toate piesele de mobilier dobandesc o noua forta de expresie. In anul 2002, brandul a demarat un proiect special, concretizat printr-o colectie gandita pentru confortul si relaxarea la care visam cu totii atunci cand spunem acasa: un loc in care sa ne intalnim cu noi insine si cu cei dragi, in care sa ne acordam timpul necesar pentru a ne bucura de lucrurile mici si simple. Apropierea brandului mai ales de publicul tanar isi gaseste astazi confirmarea intr-o intreaga colectie viu colorata, de mobilier pentru copii.
Originale, exclusiviste, mereu in tendinte si sfidand granitele spatiului, piesele de mobilier ale brandului Adrenalina sunt importate in Romania de compania Hansen (www.hansen.ro).



Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.