Sambata, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Hansen ne aduce natura mai aproape

Hansen ne aduce natura mai aproape

Email Imprimare

Natura este o adevarata binefacere. Este capabila sa ne schimbe starea de spirit, chiar si atunci cand reuseste sa se strecoare si sa-si faca simtita prezenta in casa, pe terasa, in birou sau in diferite spatii publice. Numai  ca acum ea are nevoie sa se integreze noului habitat. Si pentru aceasta avem nevoie de mai mult decat de traditionalele buchete de flori. Avem nevoie de plante vii, care sa aduca cu adevarat natura in biroul sau casa noastra. Intr-un fel se moduleaza spatiul in jurul unei mici plante decorative, plasata in fereastra si altfel va arata biroul, sala de primire sau casa atunci cand spatiul se organizeaza in jurul unui arbust sau, in general, al unei plante de mari dimensiuni. Insa, in acest caz, vasul, in care este plasata planta, devine el insusi o adevarata piesa de mobilier. Este o  piesa care va juca un rol decorativ esential, care iti va acapara privirea.

Aceste vase trebuie sa se armonizeze atat cu plantele, cat si cu decorul, cu mobilierul prezent in acel spatiu. Acelasi lucru este valabil si atunci cand ne referim la o terasa, la intrare sau la o alee de acces.  Gratie acestui aparent atat de banal ghiveci de mari dimensiuni, cum suntem noi obisnuiti sa-l denumim, spatiul poate prinde viata sau, dimpotriva, planta va ramane acolo stinghera ca un corp strain ce nu-si gaseste locul. Chiar o mica gradina de langa casa se poate transforma dintr-o meschina imitatie de parc intr-o creatie originala plina de viata, menita sa dea un nou avant spiritului tau. Reusita, cu siguranta, nu va fi asigurata de un traditional ghiveci. Tocmai de aceea, designerii de la Vondom s-au straduit si au reusit sa creeze adevarate opere de arta, menite sa aduca langa noi, nu numai natura, ci si un suflu nou care sa dea aripi imaginatiei si viselor noastre. Aceste piese de exceptie nu imblanzesc natura, ci ii confera forta de a trezi la viata intregul spatiu, dandu-i parca o dimensiune in plus, o alta profunzime, reusind sa te proiecteze intr-un alt timp. Intr-un timp care te face suveran peste problemle marunte ale cotidianului, oferindu-ti un alt orizont. Vondom a creat de fapt o noua viziune asupra spatiului care prinde parca viata, dand aripi imaginatiei noastre. Prin decorurile realizate cu mobilierul, dar mai ales cu  vasele cu ajutorul carora natura patrunde in intimitatea noastra, Vondom ne propune, de fapt, un nou mod de a trai, de a ne bucura, de a munci si de a iubi. Este o experienta de viata pe care e pacat sa o ratezi, caci astazi ea este mai aproape de noi ca oricand. Mai ales, de cand Hansen (www.hansen.ro) aduce creatiile Vondom si in Romania. Acum, totul nu mai depinde decat de noi. Sa ne hotaram sa pasim in acest nou si fascinant univers.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.