Miercuri, 29 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina EverArt, raspunsul la nevoia de confort si bun gust

EverArt, raspunsul la nevoia de confort si bun gust

Email Imprimare

Indiferent ca te afli intr-o sala de asteptare, intr-un restaurant, intr-un club, intr-o sala de conferinte sau, pur si simplu, la tine acasa, privind la televizor, citind o carte sau ascultand muzica preferata, vei aprecia intotdeauna calitatea fotoliului sau a canapelei pe care stai. Dar, mai mult, de cand deschizi usa, privirea iti va fi atrasa de jocul de linii si culori al acestor piese fara de care nu putem concepe cu adevarat ideea de confort.

Ele reprezinta insa mult mai mult. Poate pentru ca, in primul rand, ele confera nota estetica a acelui spatiu. Ele determina personalitatea, forta si caldura spatiului. O camera de zi poate sa impresioneze fiind mobilata doar cu o simpla canapea, dar ea nu poate fi conceputa in absenta acesteia. Pentru ca aceasta reprezinta un adevarat simbol al confortului. Canapeaua e in masura sa confere camerei acea necesara armonie si nota distinctiva ce o face inconfundabila si care te ajuta sa te simti in  largul tau.
Canapelele sunt piese mult mai pretentioase decat restul mobilierului, atat din punct de vedere al dificultatilor tehnice de realizare, cat mai ales din punct de vedere al capacitatii de a le proiecta. Libertatea jocului de linii, culori si materiale este aproape nesfarsita. Aceasta reprezinta o provocare, dar si o capcana. Inspiratia si talentul te pot ajuta sa creezi adevarate capodopere, dar cea mai mica neatentie te poate arunca in kitsch si grotesc. De aceea, in alegerea unei garnituri de canapele si fotolii ai intotdeauna nevoie de un partener de nadejde.
In 1999, lua nastere, in Bucuresti, o afacere de familie bazata pe solide cunostinte si o ampla experienta in domeniu. De atunci, EverArt si-a castigat o binemeritata recunoastere printre cei interesati de acest domeniu. Si aceasta in primul rand pentru ca nu a facut niciodata rabat de la calitate si bun gust, pentru ca a stiut sa creeze forme, jocuri de culori, imbinari de materiale in cele mai felurite registre, pentru toate gusturile, adecvate celor mai felurite spatii si necesitati, dar intotdeauna cu un rafinat bun gust si de o calitate ireprosabila. Se poate afirma, fara teama de a gresi, ca EverArt a venit cu o noua filosofie in design, calitate, preturi si servicii, punctul forte aflandu-se in imbinarea constructiei tehnice cu competenta designului. Echilibru, inovatie, solutii diverse, flexibilitate, totul “fara frontiere”. Astfel, nu este de mirare ca in cativa ani a reusit sa se impuna prin participarea an de an la diferite targuri de profil, castigand clienti de prestigiu din cele mai diferite domenii de activitate, studiouri TV, cluburi, hoteluri, restaurante, spitale, institutii de stat, nenumarate firme de prestigiu si, evident, persoane private. EverArt s-a ferit de drumul simplu al productiei de serie. EverArt iti propune inainte de toate unicate, dar si realizarea la comanda a nenumarate modele deja proiectate. Te vei putea bucura astfel de canapeaua si fotoliile pe care le-ai visat, concepute special pentru spatiul in care vrei sa le plasezi si imbinand acele linii si culori care sa-ti ofere confortul pe care ti-l doresti. Si toate astea la un pret corect.

www.everart.ro

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.