Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Caimi Brevetti, un brand de referinta

Caimi Brevetti, un brand de referinta

Email Imprimare

Caimi Brevetti, companie infiintata in Italia, in 1949, este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de mobila pentru birou, casa si spatii publice, reusind sa depaseasca inclusiv branduri de prestigiu care au facut istorie. Astazi, produsele Caimi Brevetti sunt prezente pe toate meridianele, fiind apreciate in expozitii la Paris si New York.

Caimi Brevetti ofera astazi peste 3.000 de produse cu peste 35.000 de componente. Produsele sunt bazate pe module care permit asamblarea in nenumarate moduri, astfel incat sa poata satisface si cele mai neobisnuite pretentii. In acelasi timp, clientii au astfel posibilitatea, ca, in timp, pe masura ce nevoile lor se schimba, sa-si poata remodela mobila conform noilor necesitati.
Acest succes remarcabil s-a bazat pe efortul sustinut de cercetare, experimentare si inovare desfasurat fara incetare pe parcursul acestor sase decenii. Sute de patente stau marturie pentru atentia acordata crearii de produse noi, originale. Produsele sunt usor de recunoscut, datorita designului rafinat, combinand atentia pentru forma si functionalitate, pentru ca forma si functionalitatea sunt la fel de importante. Caimi este, de altfel, membru fondator al fundatiei de design industrial ADI si un continuu promotor al formarii de noi specialisti in domeniu, printr-o sustinuta colaborare cu universitati si institute de prestigiu, impreuna cu care organizeaza cursuri si seminarii, impartasind astfel noilor generatii experienta acumulata. Nenumaratele expozitii, extrem de apreciate, atat de specialisti, cat si de publicul larg, nu se rezuma la prezentarea produselor, ci pun accentul in primul rand pe istoria crearii acelor produse.
Acest brand se bazeaza pe ideea conform careia clientii sunt parteneri ce trebuie ajutati sa inteleaga filosofia acestor produse, pentru ca doar intrand intr-un dialog real cu acestia se poate obtine un maxim de informatii cu privire la dorintele si asteptarile lor. Toate acestea sunt posibile datorita unei puternice echipe de profesionisti, arhitecti, designeri si ingineri, capabili sa impleteasca dezideratele estetice cu cerintele industriale, plecand insa in permanenta de la criteriile ergonomice si de la asteptarile clientilor. Efortul lor este sustinut si de o logistica de exceptie care asigura un timp de livrare extrem de scurt, chiar si pentru comenzi deosebit de complexe.
Pentru Caimi Brevetti, comunicarea este extrem de importanta. Aceasta face parte chiar din procesul de proiectare, utilizatorul final fiind in permanenta prezent in preocuparile intregii echipe. De altfel, modul de prezentare a produsului si ceea ce am putea numi filosofia lui sunt considerate ca fiind esentiale si sunt avute in vedere deja de la bun inceput. Punand in prim plan asteptarile si satisfactia clientilor, Caimi Brevetti asigura si o excelenta asistenta tehnica, necesara pentru optimizarea proiectelor fiecarui client in parte.
Fiecare produs ofera clientului avantajul unor calitati practice. Pentru a proiecta mobila, trebuie sa vii in intampinarea modului in care clientul traieste, se misca si munceste in propriul lui spatiu, cu toate particularitatile lui. Urmarind confortul clientului, Caimi abordeaza cerintele acestuia intr-un mod stiintific. Datorita cercetarii permanente, poate folosi noi tehnologii si poate oferi noi materiale, care sa permita crearea de noi forme, suprafete cu un aspect deosebit, noi functionalitati si o rezistenta de invidiat. Siguranta este, de asemenea, un element esential, asigurat datorita standardelor dezvoltate si respectate in cadrul firmei.
Caimi Brevetti ofera o gama larga si variata de produse cu forme si din materiale originale. Multe produse lansate de-a lungul timpului sunt deja clasice. Este vorba atat de mobilier, cat si de accesorii de birou sau diferite elemente necesare in spatiile publice. Ele nu se vor socante si inutile. Caracteristica lor este simplicitatea si esentialitatea. Este urmarita nu numai calitatea, ci si optimizarea pretului. Pentru aceasta, o latura importanta a cercetarii si proiectarii vizeaza optimizarea productiei, dar si modularizarea. Preturi rezonabile, o calitate deosebita, un aspect placut si inconfundabil, versatilitate si adaptabilitate, o functionalitate perfecta si acoperirea unui spectru extrem de larg, de la nevoile casnice, de birou, expozitii, sali de asteptare, magazine, biblioteci, receptii si alte spatii de firma, sunt caracteristicile ce dau valoare si au asigurat succesul acestui brand.
In Romania, produsele Caimi sunt oferite de compania Hansen, www.hansen.ro.

www.caimi.com

www.hansen.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.