Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Adu natura in baia ta cu Cameleonia!

Adu natura in baia ta cu Cameleonia!

Email Imprimare

Intr-un sezon in care fosnetul frunzelor uscate si decorul natural in tonuri tomnatice ne atrage intr-un tablou pitoresc, Cameleonia isi aduce natura in cel mai relaxant loc: baia. Colectia de faianta artizanala Mika este propunerea de decor pentru o baie reinventata, unde peretii nu sunt limite, ci spatii in care natura si creativitatea se imbină, creand dintr-o incapere simpla un loc spectaculos, o maiestrie a designului interior. Imagineaza-ti cum la sfarsitul unei zile reci de toamna, petrecuta in agitatia cotidiana, te retragi intr-un loc linistit, unde te asteapta o baie calda, cu spuma, iar decorul in culori placute, cu un design inspirat din natura, insufleteste spatiul. Colectia de faianta artizanala Mika aduce aceasta poveste in viata ta.

Imbinand traditia cu designul contemporan, Cameleonia creeaza prin colectia Mika o noua poarta catre decorurile interioare care reinventeaza spatiile si conduc privitorul intr-o atmosfera placuta, confortabila, dar in acelasi timp noua, cu un usor accent futurist. Colectia Mika cuprinde doua variante de forma si de combinatii cromatice, care sa devina optiuni perfecte pentru decoruri deosebite, indiferent de preferinte. Insa, tema comuna este natura, care devine imortalizata si simbolizata perfect, pentru a putea fi adaptata oricarui spatiu.

Mika - forme rotunde pentru un spatiu cu inspiratie florala
Tradand sursa de inspiratie organica, placile ceramice au forma rotunda, cu diametrul de 9 cm si sunt pictate manual cu teme de inspiratie florala. Motivul grafic apare pictat partial cu alb pe faianta in trei tonuri de verde. Intrucat piesele se comanda la bucata, Cameleonia are multiple posibilitati de a combina culorile in crearea decorului. Lavoarul recomandat pentru a completa acest ambient este realizat manual din argila de catre artizani spanioli si are, de asemenea, forma rotunda.

Mika - forme patrate pentru un spatiu inspirat din universul vegetatiei
Linia cu forme patrate este inspirata de desenele de pe hartia japoneza washi, obtinuta manual din plante. Atat realizarea manuala, cat si folosirea de materiale naturale pentru obtinerea hartiei sunt oglindite in crearea placilor decorative din aceasta gama. Plecand de la argila se obtine teracota cu dimensiuni 15x15 cm, ce este pictata cu alb. Apoi se aplica o glazura transparenta pentru impermeabilizare si pentru a preveni patarea suprafetei, permitand astfel utilizarea in baie.
Sunt sase modele de placi de faianta, care se pot combina aleator, iar intregul decor este unit prin imbinarea modelului reprezentat pe fiecare dintre acestea. Simplitatea motivelor pictate si posibilitatea de a le combina asa cum dorim creeaza un spatiu plin de armonie si eleganta. Lavoarul ceramic recomandat, realizat si el artizanal, este companionul perfect pentru decorul de pe perete. Se spune ca o camera perfecta nu te plictiseste vizual si trebuie sa te faca sa-ti lasi privirea sa fie condusa de detaliile decorative alese cu atentie. Colectia Mika de la Cameleonia are acest efect, devenind secretul bailor cu poveste, in care peretii nu sunt decorati la intamplare, ci creeaza un efect de pictura murala.
Mai multe detalii gasiti pe www.cameleonia.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.