Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Casa si Gradina Descopera Cartierul Solar

Descopera Cartierul Solar

Email Imprimare

Te intrebi de ce sa-ti iei apartament in zona de sud a Bucurestiului? Ce aduce in plus Cartierul Solar situat aici? Iata cateva argumente!

  • Cartierul Solar reprezint─â o investi╚Ťie total─â de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu reziden╚Ťial din Rom├ónia dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la asemenea dimensiune.
  • Cartierul Solar ╚Öi-a dorit crearea unui nou standard locativ ╚Öi a reu╚Öit s─â devin─â ├«n scurt timp un punct de referin╚Ť─â pentru pia╚Ťa imobiliar─â din Bucuresti.
  • Cartierul Solar este situat ├«n sectorul 4 al Bucure╚Ötiului si are o suprafa╚Ť─â total─â de 90.000 de metri p─âtra╚Ťi construi╚Ťi. Acesta include 15 cl─âdiri de locuin╚Ťe ├«n regim de ├«n─âl╚Ťime S+P+5E, cu un num─âr total de peste 1000 apartamente cu una, dou─â ╚Öi trei camere.
  • Apartamentele au suprafe╚Ťe construite totale ├«ncep├ónd de la 50 mp pentru o garsoniera ╚Öi ajung p├ón─â la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu preturi de la 40.000 euro si pana la 86.000 euro.
  • Cartierul Solar are 14.000 mp de spatii verzi, din care 9.000 metri p─âtra╚Ťi reprezinta un parc privat propriu in care se afla amplasata o piscin─â semiolimpic─â cu o suprafa╚Ť─â de 300 metri p─âtra╚Ťi.
  • Construirea Cartierului Solar este compus─â din cinci faze de lucr─âri. Faza I a fost finalizat─â ├«n iulie 2016 c├ónd au fost date ├«n folosin╚Ť─â primele 4 blocuri cu 264 de apartamente. ├Än Faza II s-au dat ├«n folosin╚Ť─â in mai 2017 urm─âtoarele dou─â blocuri cu 144 apartamente. Faza III este reprezentat─â de construirea a 3 blocuri cu un total de 174 de apartamente, printre care ╚Öi cl─âdirea multifunc╚Ťional─â care va avea la parter spa╚Ťii pentru farmacie, cabinet medical, market, beauty salon, restaurant, sal─â de fitness, gr─âdini╚Ť─â.Termenul de finalizare al celor 174 blocuri este decembrie 2017. 
  • Apartamentele din Faza I si II, un total de 408 apartamente au fost vandute in totalitate, iar dintre cele 174 apartamente ale Fazei III s-au vandut 122 apartamente pana la 30.09.2017.
  • Datorita vitezei de vanzare si cererii de apartamente la 1 august 2017 s-a demarat Faza IV cu ├«nc─â 4 blocuri unde se vor construi 261 de apartamente, iar in Faza V se vor construi 2 blocuri cu un total de 119 de apartamente. 
  • Termenul estimat de finalizare al construirii tuturor celor 15 blocuri din Cartierul Solar este decembrie 2018.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.