Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Zable, culoare si entuziasm

Zable, culoare si entuziasm

Email Imprimare

Binecunoscutul brand italian de bijuterii, Zable, atat de indragit si de apreciat de tanara generatie, datorita jocului de linii si de culori, are un nou look. Este un lifting de imagine profund, extrem de inspirat, care nu are cum sa nu-i entuziasmeze pe vechii fani, dar sa atraga, in acelasi timp, noi admiratori.

Zable a reusit sa exprime explozia de personalitate caracteristica adolescentilor si care este, oarecum, in contrast cu peisajul oferit de cei prea conformisti, prea clasici si "plicticosi". Astfel, au fost schimbate culorile caracteristice, din portocaliu in roz ciclam si gri. S-au pastrat insa din colectiile mai vechi simboluri universale, precum inimi, stele, soare, luna, flori sau fluturi, a caror gratie si mesaj tin, in mod direct, de modul atat de placut de exprimare al tinerilor. Au fost lansate insa si foarte multe colectii noi.
Colectia Reflex, realizata din otel inoxidabil si perle Swarowski, este remarcabila, la fel ca si nonconformismul si infuzia de personalitate a colectiilor Manga, Domino sau Comic.
Zable este in continuare o lume a dinamismului, o explozie de culoare de entuziasm molipsitor. Tineretea este totusi mereu alta, dinamica si surprinzatoare. La fel, brandul Zable, cu bijuteriile lui de un dinamism irezistibil, menite sa dea o noua dimensiune entuziasmului si pasiunii, spiritului exploziv al tinerilor de azi. El reprezinta o provocare adresata celor care nu accepta compromisul, celor pentru care propriul look reprezinta o valoare ce nu se negociaza.

Bijuteriile Zable se gasesc in magazinele You&Me si in magazinele partenere.

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.