Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Material Girl by Madonna

Material Girl by Madonna

Email Imprimare

Prin stilul nonconformist, rebel, adesea socant, Madonna si-a pus amprenta nu numai asupra lumii muzicale, ci si asupra universului modei, devenind ceea ce astazi se numeste un fashion icon. Longevitatea carierei reginei muzicii pop se datoreaza, in mare masura, capacitatii si fortei artistei de a se reinventa si curajului de a nu ramane ancorata in acelasi stil, ci de a surprinde mereu prin versatilitatea look-ului. Nu intamplator, Madonna a devenit, in ultimii ani, subiect de studiu la universitati de prestigiu. Din curajul ei se pot inspira nu numai cei care vor sa-si construiasca un brand personal puternic, ci si companiile care se confrunta cu o criza de identitate sau care, pur si simplu, doresc sa se reinventeze.
De curand, Madonna a lansat colectia vestimentara intitulata, sugestiv, Material Girl, in colaborare cu firma Macy’s. O colectie adresata tinerelor rebele, o reflectare a stilului Madonnei din perioada cand a revolutionat lumea modei prin tinutele ei extravagante. Cine spunea ca bariera dintre generatii nu poate fi sparta? Si de aceasta data, Madonna dovedeste contrariul, consiliera cantaretei in acest demers fiind chiar fiica ei, Lourdes Leon, in varsta de 13 ani. Fotografiile promotionale ale campaniei de lansare a liniei vestimentare Material Girl o au ca protagonista pe Taylor Momsen, interpreta lui Jenny Humphrey din serialul Gossip Girl, o tanara actrita al carei stil se potriveste perfect noii colectii semnate de Madonna.
Pe Madonna o puteti redescoperi miercuri, 4 august, de la ora 9, in emisiunea MTV Idol de pe postul de televiziune MTV.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.